Publikum fikk løsne på lattermusklene da STAUT inviterte til sirkus

«VÅRRES SIRKUS» med STAUT teaterlag, f.v. Inge Petter Finnanger, Mona Renate Hågensen, Emma Karoline Kaldahl, Tone Bendiksen, Nicoline Mork, Morten Olav Hågensen, Øivind Strøm, Nina Bendiksen og Ida Christine Myren (Roger Bendiksen ikke med på bildet)

STATLAND

Lørdag kveld inviterte STAUT teaterlag til sin revy nummer 27 i rekken, og «VÅRRES SIRKUS» er kanskje en av de bedre både med sang, tekster og Stauthumor. En fullsatt sal, rundt 100 personer, fikk løsne lattermusklene til påske.

I 27 år har STAUT teaterlag fylt Musikkhallen på Statland med freske fraspark, flott sang/musikk og mye humor. Det gjorde de også i år med sine sketsjer med godt lokalt innhold både fra Statland og Flatanger.
En verdig avskjed med Namdalseid kommune med sketsjen «Siste reis for Namdalseid». – Nå blir det Nye Namsos, mye latter. «Skogplanteren» som skulle redde verden med planting fikk opp både temperaturen og mer til. Den flotte sangen «Heimafrå» med Nina Bendiksen og Øivind Strøm gikk rett i hjertet.

Vindkraftutbyggingen har heller ikke gått de aktive skriverne forbi og i sketsjen «Hagetelling» – skal alle fuglene skrives inn i manntall. Men enn hubroen? Er den der enda? I alt var det 16 flotte og steikartige nummer som er på menyen til STAUT i 2019. Mange flinke sangere/skuespillere er med, revybandet er også i en særklasse med musikerne Yngve Henriksen, Jens Martin Dahle Olsen, Eskil Bendiksen og Mads Fallet. Stødig mannskap på lyd og lys, Asle Leknes, lyd, Odin Mårvik, Olav Andreas Monsen og Espen Aglen, lys. Wenche Eriksen sufflør og Svein Hågensen scenearbeider/kulissemaker. Et flott team som skapte stor stemning i Musikkhallen på Statland.
Til dere på Lauvsnes og Utvorda: Gle dåkk til revy!

«Siste reis for Namdalseid», – nå blir det Nye Namsos.

 

«Hagetelling», fugletelling og vindkraft.

 

Vakkert og til ettertanke, «Heimafrå».

 

«Skogplantern» – æ ska redd verden æ!

 

«HUNT 4», – æ hi så høgt blotrøkk, trøng itj herre æ!

 

Bilder fra «VÅRRES SIRKUS»:

– Speilegg !!!!!!

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse