Namdalseid og Lyngen skytterne møttes etter LS22; det gror godt i skytterlaget

LS-skytterne samlet på banen for trening: Fra venstre Venke Sverkmo, Ida Feragen, Willy Sverkmo, Snorre Sverkmo Julnes, John Olav Ågotnes, Bente Sverkmo og Svenn Harald Hovd, (Foto: Chris Overgård Sverkmo)

SJØÅSEN

Skytterlagsinnlegg fra Chris Overgård Sverkmo:

Onsdag kveld var skytterne som deltok på årets Landsskytterstevne på en felles treningsøkt med unge og eldre skyttere. Med unntak av fire stykker, Mie Malm Vågø, Kristian Westvik Hansen, Kristoffer Walleraunet og Kjell Erik Hansen, var samtlige på plass.

Jakob Walleraunet som ikke deltok på Landsskytterstevnet i år på grunn av sin lave alder, onsdag var han på trening med sin mor som instruktør. Nå trener han mot neste år da han vil prøve å få være med i klassen «nybegynner ung». Det er inspirerende for en eldre skytter å kjenne på den entusiasmen som brer seg blant de yngre skytterne i laget.

En spørrerunde blant de yngre bekrefter at samtlige til stede vil satse mot neste års LS på Voss. Tanken på å trene så mye som mulig og riktig er dominerende hos alle som ble spurt. Det virker som de er innforstått med at det heller ikke nødvendigvis må smelle for å trene godt på de arbeidsoppgavene som må gjennomføres for et godt resultat. ER (eldre rekrutt) og juniorskytterne planlegger også å trene godt mot neste års LS.

Vilde Malm Vågø (ER): I år var hennes første LS og det gav mersmak. Hun vil satse på å trene med 6,5mm i stedet for 22LR som hun brukte i år. Det er vel ikke helt ukjent at dette kalibret er noe ustabilt å bruke i forhold med vind.

Ida Feragen (JR): I år var også hennes første LS. Hun var fornøyd med egne resultater som ga inspirasjon til fortsatt trening fremover mot Voss. Hun har skutt med 6,5 en stund og er fortrolig med kalibret.

Sofie Gipling (JR): Også hun opplevde LS konkurransen for første gang i år og hun er inspirert av eget resultat på LS og vil trene så mye som mulig frem til neste års konkurranse.

Snorre Sverkmo Julnes (ER); det er ingen tvil om at han vil prøve å gjenta sin suksess fra i år til LS23 på Voss.

Våre seniorer og veteraner hadde veldig gode resultater på LS22. Deltakerne i senior og veteran var: Seniorer; John Olav Ågotnes, Svenn Harald Hovd, Kjell Erik Hansen, Kristian Westvik Hansen, Ann Cathrine Sverkmo Walleraunet, Kristoffer Walleraunet og Bente Sverkmo. Veteraner; Venke Sverkmo og Willy Sverkmo.

Foto: Chris Overgård Sverkmo.

Her trenes, fra venstre Venke Sverkmo, Willy Sverkmo, Ida Feragen, Snorre Sverkmo Julnes og instruktør John Olav Ågotnes.

 

Fra venstre Vilde Malm Wågø, Ida Feragen, Sofie Gipling og Snorre Julnes Sverkmo. John Olav Ågotnes sitter på «instruktørstolen» og instruktør Bente Sverkmo følger med.

 

Den unge skytteren er Jakob Walleraunet med mor Ann Cathrine Sverkmo Walleraunet som instruktør. Søsteren til Jakob følger med og Liva tar seg en hvil på ryggen til mamma. Det spirer og gror i Namdalseid og Lyngen skytterlag.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse