Stor giverglede på Namdalseid til Krafttak mot kreft!

NAMDALSEID

I kveld har bøssebærerne vært ute i felten i Namdalseid på vegne av innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft. Mange har fått besøk og fått anledning til å gi, mens mange også var borte. Innsamlingsleder Anita Anzjøn Brattgjerd sier at alle har fortsatt mulighet til å gi til innsamlingsaksjonen selv om bøssebærerne nå er ferdige med rundene sine. –Det er mulig å gi med vipps eller å betale med kort, sier Anita.

– Namdalseid har en egen innsamlingsaksjon som heter «Eidé Sammen mot Kreft 2018», og der kan alle som vil gi ved å gå til denne linken: https://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft2018/5-8307/f/Donation/Donate

-Eller bruk vipps på telefonen: Da er det viktig å huske på å velge «betal» (ikke «vipps en venn»). Søk opp nummeret til vår lokale innsamlingsaksjon som er 461015 og gi valgfritt beløp.

Krafttak mot kreft er en årlig innsamlingsaksjon i regi av Kreftforeningen, og i år går pengene fra innsamlingen til forskning og til tilbud som kan gjøre hverdagen lettere for de som lever med senskader.

20 bøssebærere har nå vært ute i felten på Statland og Namdalseid. Noen startet allerede mandag kveld med runden sin.

Det var trivelig og god stemning på kommunehuset da Anita Anzjøn Brattgjerd, Ragnhild Westrum og Monica Sotberg tok imot bøsser og serverte kaffe til bøssebærerne. Anita brukte også anledningen til å få tilbakemeldinger fra bøssebærerne på hva som kan gjøres enda bedre neste gang det skal være innsamlingsaksjon.

Mange bøssebærere syntes det var trivelig å sette seg ned med kaffe og prate litt etter endt runde.

-Dette var ikke noe problem nei, sier June Ingvaldsen da hun leverte bøssene. -Folk er så imøtekommende, så det er en takknemlig jobb.

-Mange har ventet på besøk i kveld, sier Berit Buvarp Aardal.

Mange hadde kontanter til bøssebærerne, så Ragnhild og Monica var fullt opptatt med å telle penger. –Det er stor giverglede i bygda, sier Ragnhild.

Flere bøssebærere kunne også fortelle at det blir nå litt prat når man er på en slik runde. Og spesielt på vinteren for da treffes ikke folk så ofte.

Til sammen ble det samlet inn 40 000 kroner i bøssene. I tillegg kommer det som har blitt og vil bli gitt, via vipps og andre innbetalinger.

-Tusen takk til alle bøssebærere og givere, sier Anita Anzjøn Brattgjerd!

Berit, Gro og Inger Elsa er godt fornøyde med kveldens runde!

 

Konsentrert telling, Anita og Ragnhild

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse