Kulturskoleforestilling og UKM Namdalseid; – det er for alle, meld deg på!

Her øves det til Kulturskoleforestilling og UKM, til venstre lærerne Julie Sæther Laupstad, Jan Åge Kolstad og deltaker Snorre Sverkmo Julnes

NAMDALSEID

UKM – Ung Kultur Møtes er et offentlig kulturtiltak for ungdom mellom 13 og 20 år og det blir arrangert hvert år over hele landet. Deltakere fra 10 år kan delta på lokale arrangementer, men de kan ikke gå videre til regionmønstringen før de er 13 år.

Ønsker flere deltakere

Tirsdag er det klart for kulturforestilling og UKM i Namdalseid skole. Der blir det instrumentale innslag, band, sang, dans og kunstutstilling. Så langt er det elever i Namsos kulturskole avdeling Namdalseid som har meldt seg på. Ikke bare bare det, men kulturskolen ønsker gjerne at flere melder seg på.

– Vi vil gjerne ha med flere deltakere, dette er åpent for alle opptil 20 år. Eldre også dersom det er noen som har noe de ønsker å vise fram, det være seg foto, film, musikk eller annen kunst. Det er bare å ta kontakt snarest, senest fredag 25. mars, så ser vi hva vi får til, sier UKM-kontakt i Namdalseid Jan Åge Kolstad.

Påmelding: UKM.no 

I år er det heldigvis ikke noe koronarestriksjoner så alle er velkomne til Namdalseid skole, i Amfiet, tirsdag 29. mars klokka 18.00.

– Håper vi fyller hele amfiet med publikum, bare å glede seg til mye fin musikk, sang, kunst og dans, sier Jan Åge.

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse