Flinke musikere med adventskonsert i fullsatt kirke; «Ei reise gjennom advent»

Edith Therese Johnsen og Martin Aune med venner og familie hadde en stemningsfull adventskonsert i Sela Fjellkirke søndag kveld

SELA

Søndag var vi så heldige å bli invitert til adventskonsert i Sela Fjellkirke. Det er ei lita kirke som ikke ofte blir brukt til konserter. 2.søndag i advent var i overkant av 70 tilhørere på plass for å høre fin julemusikk av dyktige lokale musikere. «Ei reise gjennom advent» var tittelen på forestillingen, og her fikk man høre kjente og kjære julesanger og litt til.
– Vi ønsker å markere andre søndag i advent med en tradisjonell julekonsert med de fineste norske julesangene. Selvsagt med allsang, pepperkaker og gløgg, kunne man lese på Facebook.

Edith Therese Johnsen og Martin Aune er to dyktige lokale musikere/sangere og de er et fantastisk team som har lagt ned mye arbeid før denne konserten. Også familiemedlemmer var involverte både med sang og spill. Tantebarn og yngre søsken med fin sang og Edith og hennes søster Ingebjørg Skretting spilte en melodi sammen på fiolin, vakkert.
– Dette var veldig artig, det ble en skikkelig fin adventskveld. Vi kosa oss vi også. Det er første gang vi lager en slik adventskonsert, og det frister til å gjøre det igjen, smiler de to flotte artistene.

Og de holdt hva de lovet, de fineste julesangene var der med blant andre; En forsiktig start med et flott orgelarrangement av Det hev ei rose sprunge. Tenn lys, Et lys imot mørke tida, Mitt hjerte alltid vanker, Nordnorsk julesalme, Himmel på jord og O Helga Natt. Konserten ble avsluttet med Deilig er jorden som allsang. Må nevne Edith sin herlige fiolinversjon av Amazing Grace.
– Når Martin har sunget O Helga Natt, da blir det jul da, ble det sagt etter konserten.

Medvirkende:
Edith Therese Johnsen-fiolin, piano og sang
Martin Aune-sang
Kantor fra Inderøy Silje Vang Pedersen-orgel
Ingebjørg Skretting-fiolin

Kan vel med handa på hjertet si at etter dette så skjønner man at jula er nært forestående.

 

Edith Therese Johnsen og søster Ingebjørg Skretting i samspill med melodien «Canon».

 

Martin Aune med en flott framføring av «O Helga natt».

 

Edith Therese Johnsen med en nydelig versjon av «Amazing Grace».

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse