To år siden sist de serverte skolelunsj

Her var det mye godt å velge mellom!

NAMDALSEID

Namdalseid Bondelag og Namdalseid Bygdekvinnelag har i en årrekke servert skolelunsj til elevene i 1. – 4. klasse. På grunn av korona er det to år siden elevene fikk denne spesielle skolelunsjen, men torsdag ble det endelig lunsj og det i den nye skolen.

Hanne Siri Høgden sendte dette innlegget og bilder fra torsdagens etegilde!

Torsdag 28.10 fikk vi på S-trinnet endelig igjen besøk av representanter fra Bondelaget og  Bygdekvinnelaget. De har i en årrekke sørget for en årlig skolelunsj for oss, men på grunn av Coronanedstegning er det to år siden sist vi fikk gjennomført dette. Det er også første gang vi arrangerer skolelunsj i nyskolens flotte kantine, der det ble dekt bord til 75 personer!

Bondelaget og Bygdekvinnelaget ordnet og serverte, samt at de stilte med heimebakt brød, ulike sorter heimelaget syltetøy og gomme noe som falt i smak for både store og små. Vi har vært så heldige og blitt sponset med røkt laks fra Coop Prix og egg fra Tore Sæther og Grethe Ekker.

Tradisjonen tro ble det ei trivselsstund for elevene og lærerne på 1.- 4.trinn. samt inviterte gjester fra administrasjonen og renholderne ved skolen.

Vil takke alle som har bidratt!

Elevene satt i aldersblandede grupper.

 

Dette var godt tommel opp!

 

Takk til; May Kristin Brørs, Gudny Sverkmo, Annja Svensli og Kristoffer Kaldal.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse