Autospyl UB med andreplass i NM

En glad Autospyl UB-gjeng har nettopp mottatt Innovasjonsprisen 2.plass i NM for Ungdomsbedrifter 2018. T.v. daglig leder i Autospyl UB Jeanette Frisendal, Julie Sem Holmli, Henrik Brandåstrø og Tor Erik Rossvold (Foto: Hilde Følstad)

MÆRE

14.april hadde vi en artikkel i fjordtilfjord om Autospyl UB på Mære Landbruksskole. Da hadde ungdomsbedriften nettopp blitt kåret til Beste Ungdomsbedrift nord i Trøndelag, og sikret seg Gullbilletten til NM på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Daglig leder i Autospyl UB er Jeanette Frisendal fra Namdalseid. Hun forteller;
– Autospyl er en innretning for automatisk spyling av spaltegolv/golv i løsdriftsfjøs. NM for Ungdomsbedrifter 2018 ble arrangert under Norges Varemesse i Lillestrøm 26-27. april. NM var veldig lærerikt og spennende, det var en opplevelse for livet. Vi hadde scenepresentasjon og panelintervju foran juryen, det gikk veldig bra. Mange folk kom innom standen vår og fikk høre om ideen vår, og syntes dette var et veldig viktig tema. Vi stakk av med 2.plass på innovasjonsprisen og er veldig fornøyde med dette. Autospyl er en god ide som er fullt mulig å realisere og produsere, sier en glad leder Jeanette Frisendal.
Vi gratulerer!

– Potensialet for Autospyl regnes for å være så godt at Innovasjon Norge og Steinkjer næringsforum vil se om det er mulig å ta patent på oppfinnelsen, skriver Trønder-Avisa.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse