Brann i en høyspentmast på Sjøåsen, over 2.000 var uten strøm

Brann i ei høgspentmast på Sjøåsen førte til at mange mistet strømmen (Foto: Rikki Sæther)

SJØÅSEN

Politiet i Trøndelag meldte mandag klokka 11.57. om en brann i en høgspentmast i Sjøåsen. Dette førte til at over 2.000 Tensio-kunder ble uten strøm i Namsos og Flatanger, og det er usikkert når feilen blir rettet.

Nødetatene rykket ut etter melding om både røykutvikling og brann i masta, men klokka 12.30. var strømmen tatt og brannen slukket.

– Like etter klokka 13.00. bekrefter Ole Marius Ingvaldsen hos Tensio at mannskaper har vært inne i stasjonen og slått fast at det ikke er noe galt. Kundene i Namsos og Flatanger får dermed tilbake strømmen, ifølge Trønder-Avisa.

 

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Internal Error
Select at least one plan for this form!

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse