Salg av inventar og utstyr fra gammelskolen, – inntekta går til skolemiljøet

Rektor Trine Risan inviterer til salg av gammelskolens saker og ting tirsdag klokka 10-19

NAMDALSEID SKOLE

Da elever og lærere i februar 2020 flyttet inn i den flotte nyskolen på Namdalseid, flyttet de også med seg det de hadde behov for fra gammelskolen. Nå har de ansatte «ryddet» i de gamle sakene som er igjen og tirsdag legges det ut for salg. Rektor Trine Risan var fredag med på en runde og her er det noe for enhver interesse.

– Nå selger vi gammelt utstyr som ikke skolen har bruk for lengre. Vi vet jo det nå etter 15 måneder i nyskolen. Her selges pulter, stoler, kateter, hyller og knagger, ja absolutt alt skal bort. Salget er tirsdag 15. juni fra klokka 10 til 19, sier Trine.

Her finnes et stort antall bøker både skolebøker og bibliotekbøker. Fra skolekjøkkenet selges alt av kjøkkeninnredning, kopper, kjeler og bestikk.

– Her finnes også ei vaskemaskin, et kjøleskap og ei kjøleromdør. På SFO-rommet er blant annet ei oppvaskmaskin og i gymsalen er det gardiner, et sceneteppe, cirka 200 stoler med plastikkseter og mange bord. Ja, en del av ribbeveggen kan også selges. Arbeidspulter fra lærernes arbeidsrom, skrivebord og hyller, fysikk og kjemisett finnes også. Fem sybord og to symaskiner, LP-plater og et Zither, viser Trine fram.

I sløydrommet står et gammelt skap, en god tredreiebenk, ei sag og en slipestein.

– Nå har vi ikke rom og anledning til å samle salgsobjektene så det blir å vandre fra bygg til bygg for å se om man finner noe. Vi har betalingsautomat og VIPPS og elevene er behjelpelig med salget. Anbefaler at man tar med skrutrekker eller drill, mange hyller, knagger og annet som er fastmontert. Inntekta går til skolemiljøet og kommer alle elevene til gode, sier rektor Trine og ønsker alle velkommen til salgsdag.

Ei vaskemaskin.
100-vis av bøker selges.
Pulter og stoler selges.
Cirka 200 røde stoler og bord fra gymsalen.
Skrivepulter og kontorstoler fra lærernes kontoravdeling.

Fem sybord og to symaskiner.
Musikkanlegg, sangbøker, en gitar som kan repareres, Trine og Jan Åge viser fram.
Tredreiebenk.
En slipestein og ei snekkersag.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse