Musikklaget med sitt «Baill-lotteri» nummer ni

Namdalseid musikklag startet salg til sitt verdenskjente «Baillotteri» i dag tirsdag

NAMDALSEID

For niende gang satser Namdalseid musikklag på sitt, etter hvert, verdenskjente «Baillotteri», og de har nå startet  salg av baller. I år blir det ikke familiedag med trekning ved Ferja.

– I år foregår salget mest mulig uten å treffe folk. Vi er vårt ansvar bevisst når det gjelder koronasmitte. Baller kan man kjøpe av medlemmene og betale med for eksempel VIPPS. Kanskje har du allerede fått en melding på messenger, en sms eller en telefon fra en av oss i korpset? Det er også mulig å ta kontakt med medlemmene så ordner vi med ballnummer. Vi håper i år å kunne selge 600 baller til årets trekning, skriver musikklaget på sin FB-side.

Baillotteriet er Namdalseid musikklag sin hovedinntekt gjennom året og det er viktig å støtte opp. Hornmusikk er jo en viktig del av mange arrangementer blant annet 17.mai. Det fikk vi erfare under feiringen av årets 17.mai. Hadde det ikke vært for musikklaget ville det blitt en fattig feiring. Alle føler vi nok at et 17.maitog uten hornmusikk ville være tamt, og selv uten tog så satte de glade musikanter hele bygda i stemning.

Til lotteriet i 2019 solgte de nesten 1.000 baller, i år håper de på 600. De frister med store premier fra 7.000 kroner i førstepremie og nedover til flere premier på 500 kroner. Om det er lite eller mye vatn i Ferja 19.juni så spiller ikke det noen rolle for i år blir det trekning på tørt land.

– Vi håper på god respons også i år selv om vi ikke fysisk selger baller. Trekningen kan man følge på Namdalseid musikklag sin Facebookside fredag 19.juni klokka 18.00. Fra nå kan man også følge med på FB sidene til medlemmene for å bestille ballnummer, sier Monika Mehlum.

Nye sjanser 2021
Det populære Baillsleppet/trekningen med en flott familiedag ved Ferja er utsatt til sommeren 2021. Da er helt sikkert også «Restaurant de la Ferja» på plass.

 

Trekningen av det store «Baillotteriet» blir i år via Facebook. (2018)

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*