Namdalseid Regnskap AS har nesten tredoblet kundemassen, i november fyller de 25 år

Namdalseid Regnskap AS blir 25 år i november, de spreke ansatte jubler på forskudd, bak fra venstre Espen Elden Olsen, Silje Svarte, Jan Erik Folden, Solrun Overrein og Hilde Nortug Derås, foran fra venstre Siv Anita Ramberg, daglig leder Unni Rødsjø og Aasa Hamstad

NAMDALSEID

Namdalseid Regnskap AS er et veletablert selskap på Namdalseid og har vært i god vekst siden oppstart i 1996. Selskapet er eid av ansatte og i dag er de åtte ansatte, hvorav 5 autoriserte regnskapsførere og 3 uten autorisasjon, noe som utgjør sju årsverk. Namdalseid Regnskap AS har kontor i Namdalseid kommunehus, avdelingskontor i Malm Samfunnshus i Malm og i Sentrumsgården i Beitstad. Fra oppstart til i dag har kundemassen økt fra 112 til 300.

-Vi har kunder fra Rognan i nord til Oslo, det er ikke så nøye hvor man bor når alt er digitalt. To ganske nyansatte ungdommer har vi også fått med oss på laget, sier daglig leder Unni Rødsjø.

Oppstart
Senhøsten 1996 var Namdalseid Regnskap AL konkurs og ble kjøpt opp av tidligere ansatte ved kontoret. Det ble en glidende overgang til nytt selskap så kundene merka ikke noe til dette. Etter ei uke var Namdalseid Regnskap AS oppe og «gikk» og nytt regnskapskontor ble stiftet 19. november 1996.

– Det var John Martin Buvarp, Odd Ingar Skei, Svein Aksel Lie og jeg som startet det nye regnskapskontoret. Odd Ingar var daglig leder i starten, men mye arbeid på gården gjorde at han sluttet her. Han er nå styreleder i Namdalseid Regnskap AS, det er bare jeg av den «gamle» gjengen som er igjen på kontoret, smiler Aasa Hamstad.
Aasa var daglig leder fra 2003 til Unni Rødsjø tok over for tre år siden.

Rådgivere
Namdalseid Regnskap har kunder innen landbruk, øvrige bedrifter og ellers alle selskapsformer som for eksempel AS, SA, DA, enkeltpersonsforetak, samt lag og foreninger m.m. I Sentrumsgården i Beitstad har de hatt kontor i 3 år og i Samfunnshuset på Malm har de vært i 10 år og hvor regnskapsfører Jan Erik Folden er avdelingsleder.

– Vi bistår med årsoppgjør, lønn, driftsregnskap, budsjett, prosjektregnskap og skulle noen ha behov overfor NAV hjelper vi der også. Vi blir brukt som rådgivere på det meste, alle har vi våre kunnskapsområder, sier Unni.

– Det har vært en stor økning i oppdrag de siste årene slik at vi har vært nødt til å øke bemanningen på kontoret for å ta oss av det etterspurte. Vi har vært heldige og fått nyutdannede søkere som har lyst til å jobbe sammen med oss. Espen Elden Olsen begynte her for ett år siden. Han ønsket å komme tilbake til heimbygda og han tok kontakt med oss om jobb så han jobber her i 80% stilling. Det er artig å få tilbake lokale folk og at vi har arbeidsplasser å tilby. Hilde Nortug Derås kommer fra Steinkjer og begynte her for to år siden og det ser ut som ungdommene trives her. Vi er en godt sammensveisa gjeng og her er et godt arbeidsmiljø, sier daglig leder.

– Vi trives veldig godt sammen med gjengen i Namdalseid Regnskap AS, sier Hilde Nortug Derås og Espen Elden Olsen.

Flere ansatte
I 1996 var de fire ansatte på kontoret der to var i hel stilling og til sammen var det tre årsverk. Nå er de åtte ansatte noe som gir sju årsverk og kundemassen har økt fra 112 til i dag rundt 300.

– Vi er digitale og det meste er webbasert og automatisert, så hvor kundene bor spiller ingen rolle. Det er store forandringer fra oppstart i 1996 da alt var på papir og kundene stort sett var fra nærområdet. Nå har vi kunder fra et stort geografisk område og det er bare å logge seg inn på Duett.no Min Side, trykke på knappen så har kundene kontakt. De fleste bruker mobiltelefon og de lærer fort å bruke Appen til Duett. I Appen kan kundene fakturere, attestere og betale regninger. Det er en grei og enkel måte å kommunisere på, sier Unni og Aasa.

Jubileum
Nå nærme det seg jubileum og da skal de første 25 år som Namdalseid Regnskap AS feires.

Hvordan feires denne dagen?

– Vi skal selvsagt ha feiring på kontoret og det blir fredag 19. november på dagen 25 år etter oppstart. Da er kontoret åpent for tidligere ansatte, kunder, eventuelt nye kunder og andre interesserte. Kaffe og bløtkake serverer vi mellom klokka 10-12. Feiring for de ansatte blir det selvsagt, så kontoret stenger noe tidligere denne dagen, smiler daglig leder Unni Rødsjø og Aasa Hamstad.

Namdalseid Regnskap AS har et veldig godt renommé, og her rår et godt arbeidsmiljø hos en trivelig gjeng! De tar godt vare på kundene sine og er en god støttespiller.

Daglig leder Unni Rødsjø og veteran Aasa Hamstad.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse