For fjerde året på rad var det julekonsert med Thomas Brøndbo i kirka

Thomas Brøndbo og hans flinke musikervenner skapte topp julestemning i Namdalseid kirke mandag kveld; keyboard Terje Tranaas, gitarer Stig Hollup og bass Eirik Øien

NAMDALSEID

For fjerde året på rad er Thomas Brøndbo med sitt band på juleturne i fylket og mandag kveld var det konsert i Namdalseid kirke. Julekonsertene «Heim et annet sted på jord» er blitt en fin førjulstradisjon noe mange setter pris på.

– Det å komme til Namdalseid er bare herlig. Her er det mat og kaffe, ja moltkrem var det også. Som tidligere har turneen også i år fått navnet «Heim et annet sted på jord», for det å komme heim til jul er jo mye av det jula handler om, sier artisten Thomas.

Kjente sanger og ny julesang
Gjennom konserten presenterer Thomas egne julesanger blandet med kjente sanger som mange har et godt forhold til. Da kommer julestemningen blant publikum.

– En ny julesang, «Du er lys i desember», ble lansert 18. november og den er med i årets konsert. Denne sangen handler om håp og kjærlighet og det å våge og bry seg, hjelpe hverandre, sier artisten.

Thomas Brøndbo er god til å fortelle om melodiene noe som gir tekstene ei meining, man vet hva man skal lytte etter. På programmet var de flotteste julesangene, noe av de man fikk høre; «Romjulsdrøm», «Heim te jul», DDE sin klassiker «Julkortet», «Jul ferr mæ», «Jul i bakgården» fra Vårres jul, «Et lys i mørketida», «No ringes jula inn» og konserttittelmelodien «Heim et anna sted på jord».

Sjømannskirka
Thomas besøkte i 2018 Sjømannskirka i London der han og Bjarne framførte sangen «Heim et anna sted på jord». Denne sangtittelen har blitt tittelen på julekonsertene.

– Sangen er tilegnet de norske sjømannskirkene rundt i verden som sjømenn gjennom alle tider har oppsøkt, både i gode og vanskelige tider. De forteller at det å komme til sjømannskirka er som å komme til en heim et annet sted på jord, forteller Thomas.

Avslutningsmelodien «Deilig er jorden» var helt fantastisk med allsang på siste verset og en gitarsolo av Stig Hollup som var helt eksepsjonell!

Flott konsertopplevelse
Bandet består av: Thomas Brøndbo sang, Terje Tranaas keyboards, Eirik Øien bass/kor og Stig Hollup gitarer.
Lyden ble styrt med sikker hand av Terje Bassminister Watterud og flott lyssetting var det Marcus Viken som ordnet.
Rundt 50 publikum hadde gleden av å høre denne konserten. Thomas og hans folk takker for god hjelp av Øyvind, Jens, Solfrid.

– Dette var en fin konsert og en flott opplevelse. Vi bestemte oss i siste liten til denne og vi er glade for vi tok turen. Nå skal vi heim og leite etter sanger vi har hørt, smiler Ellen Maria Killingberg og Bård Jørgen Elden.

Ti konserter på programmet, åtte igjen: 30. november Rørvik kirke, 1. desember Høylandet kirke, 6. desember Bjugn kulturhus, 7. desember Steinkjer kirke, 14. desember Stjørdal kirke, Kimen kulturhus, 15. desember Alstadhaug kirke, 16. desember Vår frue kirke, Trondheim og 19. desember Namsos kirke.

Thomas Brøndbo, bare helt fantastisk!

 

Stig Hollup viste sine ferdigheter på gitar.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse