LHL-Trimmen er godt besøkt og medlemstallet øker

Årsmøtet LHL-Trimmen t.v. Liv Valleraune, Olav Fuglemo, Svein Anzjøn, Magne Mølnå. Styret May Berg, Sigmund Lie, Vigdis Gystad, gjest Svein Bjarne Holmen, leder Jostein Moe og Kåre Heggdal. Videre Solveig Heggdal, Torbjørn Tinglum, Bjørn Mosti og Hild Moe

NAMDALSEID

LHL-Hjertetrimmen er en viktig del av Trimmen og her er det fast aktivitet på mandager og torsdager for både damer og herrer. En trivelig time som avsluttes med kaffe og sosial prat, og ei og anna skrøne. Torsdag kveld var det årsmøte.

Årsmøte
Torsdag kveld møtte 13 medlemmer til årsmøte i LHL-Trimmen og de fikk høre om et lag som drives godt både økonomisk og med et stigende antall medlemmer. Per i dag teller de 85 og det er et stort besøk på trimstudioet.
I årsmeldinga kan man lese at det har vært store investeringer på trimstudioet og at det også er viktig å legge forholdene til rette for fysioterapeutene og bygdafolket. En viktig oppgave er også å fornye eksisterende brukeravtaler de har med Namdalseid kommune, Sentrum Auto og Brann Midt IKS. Vakt på trimmen er det fortsatt hver mandag kveld.

– I 2017 var det 6.224 registrerte brukere og i 2018 var det en liten økning til 6.562. LHL-Trimmen samarbeider med fysioterapeutene om lokaler og utstyr noe som fungerer godt, sier leder Jostein Moe.

Valg
Som på alle årsmøter var det valg og styret i LHL Namdalseid Trimmen ser slik ut etter årsmøtet: Leder Jostein Moe, nestleder Kåre Heggdal, sekretær Vigdis Gystad, May Berg, Sigmund Lie.
Vara til styret: Tor Bøgseth, Erling Måøy og Ragnar Trefjord.

LHL-sykehus
Fylkesutvalgsleder Svein Bjarne Holmen LHL-Nord-Trøndelag var invitert til årsmøtet. Han orienterte blant annet om LHL sitt nye sykehus på Gardermoen.
– LHL har offentlig avtale innen en rekke medisinske tjenester, utredninger og behandlinger. Det betyr at man kan velge å få behandling hos LHL og kun betale egenandel som ved et offentlig sykehus. Har man fått en henvisning som gir rett til utredning eller behandling, kan man velge LHL og slippe å stå unødig i helsekø, forteller Holmen.
Fylkesutvalgslederen orienterte også om salget av rehabiliterings-klinikken på Røros.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse