Frivilligsentralen ønsker bygdafolket velkomne til julemiddag på tirsdag!

Solfrid Skevik og Brit Staven stod for ribbesteking under fjorårets julemiddag. De trår til på kjøkkenet igjen dette året også!

Namdalseid frivilligsentral ønsker velkommen til julemiddag tirsdag 3. desember!

Det er bygdamiddag i kaféen på Namdalseid samfunnshus første tirsdag i hver måned, og nå som vi kommer til desember så er det julemat som står på menyen! Dette har vist seg å være veldig populært, så i år har frivilligsentralen forberedt seg med enda mer ribbe enn tidligere år!

-Vi serverer tradisjonell julemat med ribbe, pølser, medisterkaker, poteter, saus, surkål og rødkål, forteller daglig leder i Namdalseid frivilligsentral Monica Sotberg. –Og til dessert blir det riskrem, gele og småkaker.

På bygdakaféen gjør vi det så enkelt at gjestene betaler en gang og forsyner seg så mye de vil!
Pris for voksne er kr 200,- og barn under 16 år er kr 75,-. Da er det bare å forsyne seg av julematen, inkludert, dessert og kaffe. De som ønsker det kan kjøpe brus til maten.

-Vi legger jo en del innsats i å arrangere dette, forteller Monica som tenker spesielt på de som stiller frivillig på kjøkkenet denne dagen for å få til dette tilbudet i bygda. -Vi utvider åpningstiden og serverer julemat mellom kl 14.00 og 18.00 denne dagen.

Monica legger til at det også blir julemat på Statland bygdakafé torsdag denne uka. Der er kjøkkenforholdene mindre, så matlagingen blir også i mindre skala.
-Alle er hjertelig velkomne til en solid julelunsj på Statland Pensjonat med medisterkaker, pølser og poteter mellom kl 11.00 og 14.00, sier Monica.

AnnonseTegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse