Grytheimen trenger nytt tak; førjulsbasar ga gode penger i kassen

Mange stilte opp på Gryta Vel sin Førjulsbasar i Grytheimen på lørdag

GRYTA

Lørdag var det førjulsstemning i Grytheimen med god «gammeldags» basar der massevis av gevinster ventet på glade vinnere. Mange var innom og kjøpte lodd, og nummer fra de velkjente nummertønnene.

– Basar får vi til med god hjelp av mange flittige givere som leverer mye fine gevinster. Her er masse strikketing og alt mulig av gevinster, sier primus motor Aud Reitan.

Stor innsats
Glada`n på Eide, Molomarked på Statland eller andre arrangementer der de ser en mulighet til å tjene noen kroner til grendehuset sitt, der finner man flittige folk fra Gryta Vel.

Lørdag var det loddsalg og nummersalg med både store og små gevinster. Nissegrøt, kaffe og kaker for de som følte behov for noe å bite i. Og folket møtte opp, det var til tider kø både i matserveringen og ved nummertønnene.

– I fjor hadde vi en digital basar, det gikk nå det og, men det å samle mye folk her er skikkelig stas. Glad for å få til arrangementet til tross for mye koronasmitte rundt i området. Vi er så heldige at mange støtter oss med gevinster og vi får også flott handarbeid sendt fra noen i Oslo. I den siste tiden, siste to årene, har det vært lite med aktivitet i Grytheimen og nå «skriker» huset etter nytt tak. Da gir en stor basar gode penger til grendehuset vårt i Gryta, smiler Aud.

En slik dag samler også folk fra nabolaget som gjerne støtter opp om Grytheimen og selv om det ble mange blanke lodder fra tønna, så var humøret på topp hos alle.

– Vi er ikke så mange her i Gryta så det blir de samme som står på, men vi har god hjelp fra flere utflytta «Grytinger», sier en fornøyd Aud Reitan.

Aud Reitan og hennes hjelpere hadde mange gevinster å by på og de hadde det travelt med loddsalg, nissen var en av de store gevinstene.

 

Kristin Ingvaldsen betjente den ene nummertønna, godt salg!

 

– Det ble noen blanklodd, men vi støtter en god sak, smilte fra venstre Liv Kolstad, Solvor Sverkmo, Svein Anzjøn og Steinar Hellesø.

 

Øyvind Hegstad henter gevinster hos Bjørg Reitan og Annbjørg Mølnå.

 

Jorunn Hansen er alltid i godt humør, så også når hun vinner på basar, her sammen med Annbjørg Elden.

 

Koselig basarstund med farfar Ottar Kaldal, Simon, Mattias, Kristoffer og Malin, – ble noen gevinster, men mange blanke lodder!!

 

God kaffe og nydelig bløtkake ble servert av Solbjørg Jekthammer Haugen.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse