– Hold hodet kaldt og hjertet varmt, til slutt vinner vi denne kampen sammen

I uke 4 starter vaksinering av dose to på Namdalseid helsetun og Fosnes sykeheim

NAMSOS

Nytt fra Namsos kommune torsdag 14.januar:

Namsos kommune har torsdag ingen nye tilfeller av koronasmitte.

– Dette er et godt signal på at vårt målrettede arbeid med smitteutbruddet ser ut til å ha god effekt, sier kommuneoverlege Anita Carlson.

– Vi må lære oss å leve med at det er smitte rundt oss i lokalsamfunnet, men følge smittevernrådene slik at vi reduserer sjansen for at viruset sprer seg, sier kommuneoverlegen.

Vi må vinne kampen sammen 

Ordfører Arnhild Holstad understreker viktigheten av å ikke dømme eller komme med krasse uttalelser om de som er blitt smittet;

– Smitte kan dessverre oppstå, selv om vi gjør vårt beste for å følge alle råd og tiltak. Om vi heller støtter de som har havnet i en slik situasjon, blir det enklere å være åpne om sin smitte. Det gjør både smittesporing og forebygging enklere. Vi ser nå dessverre at det enkelte steder i fylket hardner til i kommentarfeltene. Det hjelper lite i vår felles kamp mot viruset. Så hold hodet kaldt og hjertet varmt, da vinner vi til slutt denne kampen sammen, sier ordfører Arnhild Holstad.

Vaksineringen fortsetter 

– Vi har i dag (torsdag) vaksinert 35 beboere på Namsos helsehus og fire helsepersonell. Neste uke får vi 18 hetteglass med vaksiner, noe som vil gi omtrent 120 vaksinedoser. Uka deretter får vi 22 hetteglass, og starter da vaksinering av dose to på Namdalseid helsetun og Fosnes sykeheim.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse