I en jevn kamp kjempet fotballjentene tappert i regnværet

Smilet kom tilbake, foran fra venstre målvakter Carmen Bratberg, Kathrine Hatland. Bak fra venstre: Trener Vegard Vanebo, Ingrid Høgden, Erica Måøy Sæther, Tina Kolstad Skevik, Vanja Modell Solum, Solveig Bulling, Lina Øverdal, Malin Vanebo, Malin Kaldal, Runa Gystad, Alma Sæther, Nora Storvoll og trener Erlend Gystad

NAMDALSEID

Om det regner så man nesten har mest lyst til å være inne så er en semifinale i OBOS-cupen viktig, og den må spilles. Søndag var det klart for et spennende oppgjør mellom Namdalseid J13 og Trondheimslaget Freidig. Kunstgrasbanen på Namdalseid idrettspark var arena og rett mange møtte opp, fra begge lag, i regnværet for å heie på de flinke jentene. Og det ble en spennende og nervepirrende kamp helt til slutt.

Ekstraomganger
Jentene er nå ferdig med seriespillet i fotball, og de har som eneste lag fra Namdalseid spilt i 1.divisjon i år. Det vil si at de spiller mot de beste lagene i Trøndelag. Det har vært jevne kamper hele veien, med både seiere, uavgjort og tap.

I OBOS-cupen har Namdalseid J13 slått ut sterke lag som Verdal og Egge, og de sto igjen i semifinalen på søndag som eneste lag fra gamle Nord-Trøndelag.

– Etter to ordinære omganger var resultatet 3-3 og da måtte det til ekstraomganger for å kåre en vinner. I cupen er det «Golden goal» som gjelder i ekstraomgangene, det vil si at første laget som scorer er vinneren. Dessverre for Namdalseid fikk Freidig inn det siste målet og gikk av med seieren. For Freidig venter det nå finale i Abrahallen i Trondheim. Kampen var veldig jamnspilt og resultatet kunne ha vippet begge veier, sier trener Erlend Gystad.

Stolte
Trenerne er veldig stolte av hele gjengen i fotballaget J13. Alle sammen er de ivrige på å trene og de er en sammensveiset gjeng med flotte ungdommer.

– Kampene i OBOS-cupen viser faktisk at vi er et av de fire beste lagene i hele Trøndelag, og det er imponerende for en liten klubb som Namdalseid IL, sier fornøyde trenere Erlend og Vegard.

Tross dårlig vær var det mange tilskuere på banen.

BILDER FRA KAMPEN:

– Takk for kampen!

 

Jubel fra J13 i Freidig!

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse