Korona stopper korøvinger og opptredener

Det ble et langt koronaopphold for kor og korps. Her er Namdalseid songlag på Helsetunet 17.mai 2019. - Jeg trenger koret mitt! Folket lengter etter sang og musikk!

NAMDALSEID

Det har vært et rart og trasig år for kulturelle aktiviteter, både med øvinger i kor/korps og ikke minst det å få arrangere konserter og andre opptredener. Namdalseid musikklag er i gang med øvelser og er klare til 17. mai. Namdalseid songlag som til vanlig har «Syng og dans» på vårparten måtte se langt etter dette også denne koronavåren.

– Vi hadde styre/notenemndmøte for litt siden og vi håpet at det ville løsne litt slik at vi kunne ha en eller annen form for konsert utover våren. Nå ser det dessverre ut til at denne våren også kan gå uten noen aktiviteter. 17. mai blir dempet feiring og konfirmasjon, der vi vanligvis synger i kirka, er utsatt til lørdag 11. september. I og med at vi ikke skal på noen opptredener i vår, har styret vurdert det dit at vi venter med oppstart til midt i august, skriver leder Nina Edel Damås på songlaget sin FB-side.

Jeg trenger koret mitt
Planlagte arrangementer i vår/sommer var en festival i Vallersund og byjubileet til Namsos. Nå er disse flyttet til 2022, men det er lys i tunellen for å få være med på et flott høsttreff for de glade sangerne.

– Songlaget er påmeldt til Korvake på Røros 2021 helga 5.-7. november. Det blir en flott start på en forhåpentligvis ganske «koronafri» høstsesong. Det er bare å glede seg og møte opp når sangøvelsene starter midt i august, det er plass for mange sangere. Nå er det sikkert mange som sier: Jeg trenger koret mitt! etter et langt år uten noen spesielle aktiviteter. Vi håper på bedre tider nå, alt blir bra, sier leder Nina.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse