KREFT TAR IKKE PAUSE – Eide sammen mot kreft er med digitalt i år

- I år blir det digital innsamling til Krafttak mot kreft/Eide sammen mot kreft, sier fra venstre Karin Husa, Ragnhild Westrum og Gunnhild Kaldahl

NAMDALSEID&STATLAND

I år, som i fjor og året før, går pengene som samles inn under aksjonen Krafttak mot kreft til forskning på kreftformer som få overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Øke overlevelse og livskvalitet
Kreftforeningen bevilger nå 15 millioner kroner til å opprette Kreftforeningens ekspertgruppe for hjernesvulst. Ledende norske forskere og klinikere samles til ett miljø, hvor de blant annet skal dele forskningsdata og kompetanse, samarbeide om kliniske studier og internasjonalt samarbeid og tilby ny og eksperimentell behandling.

Pengene til opprettelsen kommer fra innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft som de siste to årene har hatt kreftformer få overlever som formål.
Kreftforeningen har fra før opprettet ekspertgrupper for lungekreft og bukspyttkjertelkreft.

– Målet med ekspertgruppene er å øke både overlevelsen og livskvaliteten for dem som blir rammet av disse kreftformene. Dette er langsiktige satsinger som gir håp til pasientgrupper som har sett få fremskritt gjennom mange år, sier generalsekretær i Kreftforeningen Ingrid Stenstadvold Ross.

Mottoet til Eide sammen mot kreft: Åpenhet-samhold og omtanke!

KREFTEN TAR IKKE PAUSE
Selv om Krafttak mot kreft/Eide sammen mot kreft i år må ta en pause fra å gjennomføre årets dør til døraksjon på grunn av Covid -19. Men «Eide sammen mot kreft» er selvfølgelig med på årets landsdekkende digitale innsamlingsaksjon.

Årets innsamling går til:

  • Kreftforskning for å bidra til at flere overlever kreftformer som har lav overlevelse.
  • Gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Du kan gi ditt bidrag til Eide sammen mot kreft gjennom VIPPS: 461015 (KMK Eide mot kreft) eller kontonummer 1503.07.66056 (Kreftforeningen)

TAKK FOR AT DU ER MED OG STØTTER EIDE SAMMEN MOT KREFT/KRAFTTAK MOT KREFT.

Årets landsdekkende aksjon er planlagt fra 6. mars til 14. mars, men med VIPPS og bankkonto kan man gi en gave når som helst!

 

Bruk gjerne VIPPS 461015 eller kontonummer 1503.07.66056.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse