Kristina, en aktiv dame som vil inspirere andre til aktivitet!

Kristina med favorittfjellet Storsnøheia i bakgrunnen.

Kristina Kolstad er en sprek trebarnsmor som brenner for et aktivt liv med et sunt kosthold. Dette vil hun også gjerne hjelpe andre med og har satset på det som sitt levebrød.

Kristina driver Kolstad Trening&Helse med individuell veiledning innen trening og kosthold, samt gruppetreninger. Dette passer den utadvendte damen bra. Hun liker å være i aktivitet og synes det er helt supert at hun kan få holde på med det hun liker aller best også når hun jobber!

Egen bedrift

Motivasjonen for å starte egen bedrift tok form i 2014 da flere og flere på Namdalseid etterspurte treningstips. Hun var allerede kjent i bygda for sin kunnskap innen trening og kosthold.

Hun jobbet på treningssenter som personlig trener og var også engasjert via Frisklivssentralen i Namdalseid til gruppetreninger. Da hun begynte med gruppetrening hjemme på Kolstad ble det etterhvert mer og mer, og Kolstad Trening&Helse tok form.

-I 2016 tok jeg den avgjørelsen at jeg skulle satse på dette på full tid, forteller Kristina som sluttet i fast jobb for å satse på sin egen bedrift. -Jeg elsker å få folk til å føle treningsglede og glede med å være i aktivitet!

En aktiv livsstil

En annen hjertesak gjelder barn og kosthold og viktigheten av å gi barn en sunn hverdag. –Jeg liker å inspirere og motivere til hvordan man kan gi sunnere mat til hele familien.

Hun deler sin aktive livsstil med samboeren Jon Eirik. De har tre barn: Tiril (7 mnd), Johannes (8 år) og Oda (12 år). –Jeg er glad Jon Eirik deler interessen min for det er mye lettere å bruke tid på interessen sin når man er to om det.

Da Kristina var gravid med Tiril trente hun gjennom hele svangerskapet. Nå er jo Kristina veldig aktiv i utgangspunktet, men hun understreker viktigheten av å være aktiv gjennom et svangerskap. Selv om ikke alle har det samme utgangspunktet som henne så sier hun at det er viktig med noen gode øvelser for å forebygge mulige plager som kan følge med et svangerskap. –Jeg kjente det godt på kroppen etter fødselen, forteller hun. –Formen ble fort bra igjen, så det hadde jeg igjen for.

Fjellturer er noe Kristina setter høyt. Favorittmålet er Storsnøheia, men hun tar gjerne turen til Våttåheia og Øyenskavelen også. –Det har blitt mindre turer nå med svangerskap og baby, så jeg gleder meg stort til å komme igang med fjellturene om ikke alt for lenge. Og da blir også Tiril med!

Trening er for alle uansett form

Etter påske er permisjonen hennes over, og da starter hun opp igjen med treningstilbud. –Mange spør om jeg skal starte opp igjen, så det gleder jeg meg til, forteller hun.

Hun starter med gruppetrening på tirsdager på Kolstad, og dette er for alle uansett form. –Vi legger opp opplegget slik at det passer for alle, og ingen skal bli hengende etter eller føle på noen form for prestasjonskrav. Poenget er at alle er aktive med sitt eget utgangspunkt.

Hun tilbyr et variert treningsopplegg. –Noen vil trene ute, noen vil trene hjemme hos seg selv og andre ønsker å komme på gruppetrening, forteller hun. –Etterhvert kommer jeg til å innrede et treningsrom i kjelleren hvor jeg tar imot enkeltpersoner og grupper.

Man trenger ikke bo i nærheten av Namdalseid for å få hjelp og inspirasjon av Kristina, hun kan også hjelpe med kostholds- og treningsveiledning over nett. –Jeg liker å hjelpe folk, om det er å gå ned i vekt, opp i vekt eller få mer energi.

-Det beste med jobben er at jeg opplever mange glade folk, sier Kristina. –Etter gruppetrening er det mange svette og fornøyde fjes. Og det er givende å kunne motivere andre, få være med på deres endring og se at de får det bedre med seg selv, smiler hun.

Kristina kommer til å dele noen av sine trenings- og kostholdstips med Lokalavisa #fjordtilfjord. Følg med og bli motivert!

Kristina liker å trene utendørs.

 

Enda har ikke Tiril vært på tur, men bare det blir litt varmere i været så blir det tur til Storsnøheia for Kristina og Tiril.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse