Namdalseid frivilligsentral tilbyr middag til bygdefolket

Få middagen servert på feittirsdagen 13. februar!

Namdalseid frivilligsentral melder på sin facebookside at de utvider mattilbudet sitt! Fra før har de åpen bygdalunsj på Namdalseid hver tirsdag. Nå utvider de tilbudet og skal tilby middag en tirsdag i måneden, selvsagt med utvidet åpningstid! Middagsserveringen vil foregå mellom kl 13.00 og 16.30 i kaféen på samfunnshuset.

Middagen blir ferdiglagd denne dagen, og det er bare å komme å sette seg til bords. Vel og merke uten servitører, men det blir buffet hvor alle kan forsyne så mye de vil. Dette er noe frivilligsentralen håper faller i smak hos mange i bygda, og ønsker enslige, par og barnefamilier hjertelig velkomne!

De frivillige som hjelper til på kaféen disker opp med saltkjøtt, røkt svinekam, diverse pølser, kålstapp og poteter. Og til dessert blir det sviskekrem og gele.

Fremover blir middagene først og fremst lagt til første tirsdag i måneden. Det ble gjort et unntak i februar, da det var moro å legge det til feittirsdagen og med tilhørende mat.

Frivilligsentralen legger vekt på at både bygdakafé med lunsj og med middag skal være noe alle i bygda kan ha råd til, så prisene er rimelige.

Pris middag voksne – kr 150
Pris middag barn – kr 50,-
Brus kr 30,-
Saft kr 5,-

Frivilligsentralen forteller også at de serverer kaffe og vaffel fra kl 11.00, men det blir ikke noen lunsjbuffet den dagen det er middag.

Ellers er det åpen bygdakafé på Namdalseid hver tirsdag og på Statland hver torsdag. Klikk her for å se månedens meny for bygdakaféen på Namdalseid og på Statland.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse