Septemberdans – danseweekend i Sprova

F.v. Åge Elden, Per Karset og Magne Melland ønsker velkommen til Semtemberdans i Sprova 31. august og 1. september

SPROVA

For tredje gang arrangeres Septemberdans i Sprova. Det er Park 17 Sprova som er arrangør og de satser på kjente band til stor danseweekend helga 31. august – 1. september.
– Fredag kveld er det Odd Arne Sørensen (fra Ingemars) og Mr. Ray spiller opp til dans. Lørdag er det ingen ringere enn Ingemars som skal få publikum til å trå dansen, sier Åge Elden.

Kjente band
Åge forteller at han trigget kjøpmann Magne Melland til å prøve med dansehelg på plassen ved Joker Sprova. Det ble nå til at det skulle gjøres et forsøk, og nå er det stor danseweekend på tredje året.
– Det ble til at vi skulle prøve med to helger første året, men det ble ikke det helt store utslaget. Etter å ha lært så har vi nå bestemt at overgangshelga august-september er avsatt til Septemberdans i Sprova. Da vet andre arrangører og vi at denne helga er det fest her, forteller Åge Elden og Per Karset.

De to legger ned et stort arbeid for å få dette arrangementet så stort og flott som mulig. Et stort telt på rundt 320 m² med golv, dansegolv og scene og sitteplass for rundt 270 festglade gjester.
– Blir det godt vær så er det mange sitteplasser ute også. Det blir satt opp serveringstelt der det blir salg av diverse drikke og mat, vi har full skjenkebevilling, sier Per.

Og mange kjente band/orkester har vært og spilt på Semtemberdans i Sprova. Her nevner de Anne Nørsti, Nordans, Ingmars og i år Odd Arne Sørensen og Mr. Ray på fredag og Ingmars på lørdag kveld.

Bobil og billetter
Hit kommer deltakere fra nærområdet og langvegs fra så de venter bra trøkk med bobiler og campingvogner.
– I fjor var det rundt femti bobiler/vogner innom. Det kommer folk fra Lierne, Rissa, Sokndal og mange reiser rundt i landet på slike tilstelninger og de stikker gjerne innom her også. Det er lurt å bestille campingplass med og uten strøm på forhand. Det er bare å ta kontakt på telefon 902 07 992. OX stiller med grilling av hamburgere så her blir noe for alle, sier Magne Melland.

Billetter til Septemberdans i Sprova kan kjøpes på https://park17.hoopla.no/sales/4007747748, Joker Sprova eller kjøp ved inngangen.
Her lover de to flotte kvelder med god musikk og trivelige folk i flotte omgivelser.

Per Karset og Åge Elden gjør festlokalet klart til storinnrykk til Septemberdans.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse