Skolestart på ny skole i strålende vær, på Statland var det ei i første klasse

Flotte førsteklassinger ved Namdalseid skole, første rekke fra venstre Håkon, Mia Seline, Trygve, Tord, Lina Viktoria, Ane, Simen og Ingrid. Andre rekke fra venstre Seleki Madjaka Varlee, Oda Synnøve, Ada, Miriam, Oda Emilie, Lucas, Marie, Kristoffer og Espen. Kontaktlærer Linn Therese, rektor Trine og lærling Erlend

STATLAND&NAMDALSEID

Da er skolene i gang igjen og det er slutt på sene kvelder og late morgenstunder. Mandag var det full fart på Statland skole og Namdalseid skole. Klokka 08.30. ringte skoleklokka inn for de 21 elevene ved Statland skole, men først skulle flagget heises, første vers av Ja, vi elsker dette landet skulle synges før navneopprop.

Først var det de tre som starter i Stjerten barnehage deretter fulgte elevene klasse for klasse. Smitteverntiltakene ble gjennomgått og det ble tatt hensyn til «meteren».  

– Dette skoleåret er det 21 elever fordelt på 1. til 10. trinn. Det er to nye elever i ungdomsskolen og ei jente som starter i 1.klasse. S-trinnet er sammen og de er åtte elever. Alle elever og lærere; velkommen til nytt skoleår, åpnet rektor Solgunn Ekker.

Ei stolt Anete startet i første klasse ved Statland skole, her kjenner alle hverandre.

– Det blir spennende å begynne på skolen. Jeg har fått meg ny ryggsekk, et flott penal med blyanter og viskelær i, smilte blide Anete og satte seg ved et bord sammen med kjente elever.

Ny skole
Ved Namdalseid sin nye skole møtte 17 spente førsteklassinger sammen med foreldre/foresatte klokka 11.30. Disse elevene er den første 1.klassen som starter ved nye Namdalseid skole og de er også den første 1.klassen fra Namdalseid som starter i Namsos kommune. Alle var de spente da rektor Trine Risan møtte de ved inngangen.

– Vi gleder oss til å begynne på skolen, fra venstre Mia, Kristoffer, Ane og Simen her foran hovedinngangen til nyskolen.

– Velkommen til skolestart ved den nye skolen vår. I dag har vi satt opp flagg for dere og dere får gå inn på en røde løper, det blir bra. Dere er den første 1. klassen som starter på den nye Namdalseid skole. På grunn av korona er det slik at vi kan ikke håndhilse på dere, men vi får ta en «albuehilsen». Alle er dere velkommen til spennende skoleår, åpnet rektor Trine Risan.
Alle fikk de «albuehilse» på rektor Trine og kontaktlærer Linn Therese Dypingen Rønne.

– Vi gleder oss til å begynne på skolen og vi har fått penal og ny ryggsekk, sa flere av de spente elevene.

Etter en flott velkomst i et strålende solskinn ventet etter hvert klasserom og skolestarten var i gang.

Seleki Madjaka Varlee «albuehilser» på sin kontaktlærer Linn Therese.

 

Lucas tok også en albue med sin lærer.

 

21 elever fordelt på alle klassetrinn og tre barn i Stjerten barnehage startet mandag et nytt skoleår på Statland skole.

 

Elvine (3.klasse) og Anete viste stolt fram sine nye penaler. De hadde mye å prate om etter sommerferien elevene på S-trinnet, mot venstre Elvine, Andreas, Liander, Kim Anders, Kasper, Martine, Amanda og 1.klassing Anete.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*