Speketallerken med lokalmat til 17.mai

Mari Langørgen frister med speketallerken 17.mai. Spekekjøtt av ullgris fra Pettergården

NAMDALSEID

17.mai nærmer seg med stormskritt og været ser så langt til å bli sånn rimelig bra. Det blir som kjent også i år en annerledes feiring av nasjonaldagen, men mat må man ha både til seg selv og til gjester. Er man i tvil om hva man skal servere på denne dagen så finnes det mulighet på Sentrum Auto også i år.

– På 17. mai i fjor tok det helt av med vårt tilbud med koldtbord så vi satser også i år med å friste matglade Eidbygger med god mat. I år leverer vi speketallerken med kjøtt av ullgris fra Pettergården i Steinsdalen. I tillegg til flere varianter spekekjøtt serveres eggerøre, potetsalat, to typer brød, ajoli, smør, rømme og melon, frister Mari Langørgen.

Mari lager mat til fra en person til det antall man ønsker og hvor mange man kan være i et selskap etter nasjonale koronabestemmelser. Maten må bestilles innen fredag 14. mai og den bestiller man på telefon 40862890 enten med å ringe eller sende en SMS.

Smaksprøver og pizza
Mari sier at på onsdag fra klokka 15.00. stiller Hans Petter Hestmo på Sentrum Auto med smaksprøver og informasjon om sine kjøttprodukter fra Pettergården.

– Våre pizzavarianter er fremdeles veldig populære, og salget går bra. Vi tilbyr nå også glutenfri pizza som smaker helt supert. Glutenfrie varer har vi mye forskjellig av og det ser vi er populært for det er mange som må ha det. Så pizza i alle varianter frister vi gjerne med, sier Mari og hun håper på bestillinger både til nasjonaldagen og andre dager.

Forskjellige typer spekemat fra Pettergården. (Foto: Sentrum Auto).

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse