En spesiell feiring av 17. mai også i år

Det blir pyntet i miljøgata i sentrum og Namdalseid musikklag skaper 17. maistemning rundt i bygda

NAMDALSEID

Det blir også i år en spesiell feiring av Nasjonaldagen. Det er som vanlig elevene i 7. klassen sammen med foresatte som er festkomite og de vil selvfølgelig sette preg på dagen uten folketog og store sammenkomster.

– Som vanlig på 17.mai vil det selvsagt også i år bli pyntet i miljøgata i Sentrum og ved kirka. Man skal jo kjenne følelsen av at det er Nasjonaldagen. Namdalseid musikklag tropper opp med konserter på forskjellige steder i bygda (se plakat). Nasjonalsangen synges/spilles samtidig over det ganske land og blir her på Namdalseid spilt ved paviljongen ved helsetunet klokka 12.10, opplyser komiteen.

Tale for dagen ved 7.klassen blir digitalt og blir lagt ut på Facebook og Lokalavisa #fjordtilfjord.

17.mai er for 7.klasse, en stor inntektskilde til sparekontoen for klassetur. De går nå glipp av denne inntekta så dersom noen ønsker å gi et bidrag som erstatning for kaffesalget er lenken til spleisen: spleis.no/171686.

Bilrebusløp
Også i år blir 17. mai uten de store sammenkomster, men på timeplanen står det 2 bilrebusløp, ett på Namdalseid og ett på Sjøåsen. Det er flotte premier!

Oppgaven er å løse 11 ulike oppgaver/poster som er satt ut langs angitt rute vist i kart. Info og kart blir hengt opp ved Coop Prix Namdalseid og Coop Marked Sjøåsen. Informasjonen blir også delt på Facebookgruppen 17. mai på Namdalseid 2021. Dette er en åpen gruppe som alle har tilgang til, også de som ikke har facebookprofil.

Vinnerpremier blir trukket og kontaktet pr. telefon.

– Når alle bokstavene er funnet skal det bli et ord eller navn. Har du løsningen klar sendes ordet/navnet inn på SMS til 469 15 830. Vinneren blir trukket og kontaktet. Frivillig startkontingent kan Vippses til telefon 957 90 390, kan man lese i informasjonen fra 17. mai-komitéen.

Kart over bilrebusløpene 17. mai

Sjøåsen

Namdalseid

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse