Skoglekene 2020, 6.klassen ble blant de ti beste i landet

Blide jenter like etter gjennomført finale, fra venstre Malin, Alma, Kristina og Leah

ELVERUM

Leserinnlegg fra Leah, Malin, Alma og Kristina i 6.klasse Namdalseid skole

Høsten 2019 meldte 5.klasse på Namdalseid skole seg på noe som heter Skoglekene. Det er en skog og natur konkurranse der finalen foregår i Elverum. Det startet med at vi måtte ta bilder av noe i skogen som endte med at vi tok bilde av et bjørke tre og sendte det inn til Skoglekene. Det neste vi måtte gjøre var å lage noe i tre for eksempel ei slåballkølle, trefjøl, treku, trekniv og masse annet.

Så ble de 14 beste skolene i Norge valgt ut til å bli med i finalen. Og da kom 5.klasse på Namdalseid skole med videre i finalen. Tirsdag den 22. september i 2020 dro fire jenter fra klassen til Elverum for å konkurrere. Der fire jenter hadde blitt stemt fram til å dra til Elverum. Vi kjørte cirka 9 timer i bil med stoppepausene. Når vi kom fram, var det mørkt ute. Vi spiste middag på Elverum museum.
Neste dag var det finaledag og vi var veldig spente. Når det startet jobbet vi effektivt. Noen oppgaver var enklere enn andre, men vi kom dessverre ikke i topp tre, men det var en gøy opplevelse.

Lærerens kommentar
– 23. september deltok fire av elevene i 6.klasse Namdalseid skole i finalen av Skoglekene på Elverum. 6.klassen ble blant de 10 beste klassene i landet i Skoglekene 2020!
Finalistene våre var gode representanter for Namdalseid, og veldig godt fornøyde med egen innsats, Camilla.

(Alle foto: Privat)

Klare til avreise. T.v. Leah, Kristina, Alma og Malin.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*