Ordføreren åpnet den nye gapahuken ved Straumen

Ordfører Frode Båtnes klipte snora da han åpnet den nye gapahuken ved Straumen, med hjelp av t.v. styreleder i Namdalseid Frivilligsentral Steinar Lyngstad og leder i Namdalseid Fjellstyre Knut Inge Westerhus

NAMDALSEID

I forbindelse med Frivillighetens år 2022 bestemte Namdalseid Frivilligsentral at de skulle sette opp en gapahuk som skulle være en gave til alle innbyggerne. Sted for ny gapahuk falt på Straumen ved Finnvollvatnet som er et populært friluftsområde i bygda. Her er nye benker/bord og området er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er et samarbeid med Namdalseid Fjellstyre og lørdag var det åpen dag og høytidelig åpning av den nye gapahuken. Frivilligsentralenes dag VÅR DAG ble feiret med at Ordfører Frode Båtnes åpnet nye gapahuken og rundt 80 personer var til stede ved Straumen.

– Dette er et friluftsområde som blir benytte av både private, lag og foreninger og jeg tror at gapahuken kommer til nytte og at folk sette pris på den og det nye området her. Namdalseid Frivilligsentral har fokus på lavterskel- og breddeaktiviteter til innbyggerne og legger til rette for fysisk aktivitet og friluftsliv for alle. Frivillighetens år feirer Norges viktigste lagarbeid der et av målene er å få med flere. Kanskje er det flere som kommer seg hit ut til Straumen? Gratulerer til dere alle, sa ordfører Frode Båtnes blant annet og åpnet gapahuken med snorklipp.

For alle

Her var det lagt opp til aktiviteter for alle, det var jo frivillighetens VÅR DAG som ble feiret. Her var det natursti, «fiskebasseng» for de minste, skotthyll og passasjersykkel som man kunne prøve. Ikke minst var det mat, Terje Haugen stilte med nydelige viltburgere, kaffe, saft, kakao og bløtkake til dessert. Underholdningen ordnet Olav Lorentsen fra Steinkjer, det var folkefest ved Straumen på lørdag.

Namdalseid Frivilligsentral har fått økonomisk støtte til Vår Dag-arrangementet som et ledd i Frivillighet Norges gjennomføring av Frivillighetens år 2022.

Nå kan gapahuken brukes av alle som ønsker det!

– Husk å hjelpe til å ta vare på den og området rundt! Sammen skaper vi en trivelig plass!!

Mye folk møtte opp til åpen dag ved Straumen.

 

Da var gapahuken høytidelig åpnet; t.v. styreleder i Namdalseid Frivilligsentral Steinar Lyngstad, daglig leder i Namdalseid Frivilligsentral Monica Sotberg og ordfører Frode Båtnes.

 

– Takk for godt utført arbeid! En gave til gode hjelpere fra Namdalseid Frivilligsentral/v Monica Sotberg til f.v. Sigbjørn Westrum, Gunnar Staven, Tore Skjerve og Harald Røthe.

 

– Nå blir det godt med mat, smiler sjåfør for Bangdalsruta Tarje Fjell. Nina Edel Damås hjelper til ved anretningsbordet! Birgit og Albin Aunbakk får hjelp av Steinar Lyngstad.

 

Per Furre får hamburger av kokk Terje Haugen.

 

Trubadur Olav Lorentsen fra Steinkjer underholdt med flott sang og noen artige historier.

 

Leikefiske ved «fiskedammen».

 

Lars Heggdal var ansvarlig kaffekoker.

 

Kaffen til Lars falt i smak og her serverer han til Jostein og Berit Aardal og Ann Jorid Resell, bak står Eva Aune og Monica Sotberg.

 

Det var godt og varmt inne i gapahuken, – dette ble noe annet enn den som sto her tidligere!

 

Natursti!!

 

Skotthyll var det Vesterfjellet hytteeierforening som ordnet.

 

Tilbud om sykkeldrosje til skotthyllbanen!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse