Det lukte nystekte vafler i gangen, det er fredagskaffe på Raustu

Hver fredag er det kaffe, vaffel, underholdning og mye trivsel på Raustu. Aase Hynne skjenker kaffe til fra venstre Asbjørg Kaldahl, Mary Grande, Helga Volden, Sigrun Anzjøn og Åshild Almvik

NAMDALSEID

Fredagskaffe på Helsetunets Raustu har vært et fast innslag i mange år. Frivillige stiller opp og steker vaffel, koker kaffe og serverer. Flinke musikere stiller trofast opp for å holde dette fine tilbudet i gang og å gi de oppmøtte flott underholdning.
Fra nyttår ble denne aktiviteten lagt inn under Namdalseid frivilligsentral. Nå nærmer det seg sommerferie, og de frivillige tar pause i juli og august.

– Både beboere, pårørende og andre er velkomne til en trivelig stund på Raustu hver fredag mellom klokka 11 og 12. Frivilligsentralen har også besøksvenner som hjelper beboere fra sykeheimen over til Raustu, og holder de med lag der. En riktig så god kombinasjon som er trivelig for både beboere og besøksvenner, sier daglig leder i Namdalseid Frivilligsentral Monica Sotberg.

På fredag var det elever fra Namdalseid kulturskole som stilte opp med mye flott gitarspill, pianospill og sang på Raustu.
– De er så flinke, får tåra i auån, dette er vakkert, var blant kommentarer fra de oppmøtte.
Det ble også feiret bursdag og Marvel Skorstad fikk både bursdagssang og gode klemmer på sin 97. bursdag. Gratulerer med dagen!

Frivillige
Det hadde ikke vært mulig å ha denne trivelige fredagen uten at frivillige stiller opp. På fredag var det Aase Hynne og Gunn Inger Slørdahl som var på kjøkkenet.
– Her hjelper vi gladelig til. Vi er fire par som skifter på så det blir en trivelig fredagsformiddag i måneden. Å steike vaffel, koke kaffe og servere er en takknemlig jobb og det er kjempeartig. Da vi ble spurt om å hjelpe til her, sa vi ja med en gang, smiler Aase og Gunn Inger.

På Raustu går de hver fredag for å ha ei trivelig kaffestund og en prat med naboene.

– Hit går vi hver fredag, her er det flott sang og musikk, som i dag med alle de flinke ungdommene som stiller opp. Her møter vi naboene i bygget, slår av en prat, flire og drikker kaffe. Kjekt at de også får med noen fra sykeheimen for dette er et kjempetiltak, sier Helga Volden, Sigrun Anzjøn og Åshild Almvik.

 

I sofakroken, Aage Westerhus, Evelyn Stjern og Evy Kristin Welde Olsen.

 

Marvel Skorstad feiret sin 97.bursdag på fredagens Raustusamling.

 

Fredagens verter var Gunn Inger Slørdahl og Aase Hynne.

 

Elever fra Namdalseid kulturskole stilte med fin sang og musikk, til venstre Aurora Berg Nordtvedt, Alma Bulling, Elvira Sverkmo, Snorre Sverkmo Julnes, Thalia Fossli, Elea Sotberg Hanssen og musikklærer Jan Åge Kolstad.

 

Mye fin sang og musikk, her med jenteduoen «Thelia» forsterket med Snorre og Jan Åge.

 

Snorre sang flere kjente DDE og Åge-melodier.

 

Så var det Alma, Aurora og Elvira sin tur.

 

– Artig å få besøk av flinke ungdommer, dette var vakkert, syntes Sigrid Høglo, Leif og Randi Skogheim.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse