Endelig var tida kommet, STAUT Teaterlag inntok scenen igjen

STAUT Teaterlag med en flott revy «På gult nivå», her fra nummeret «Heim», fra venstre Ida Christine Myren, Nina Bendiksen, Emma Karoline Kaldahl og Ingveig Gevik

STATLAND

Mange manuskript har de skrevet, side opp og side ned, men et revyinnslag kan ikke brukes etter to år, så mange gode linjer har de kastet i papirdunken. Men endelig etter to år med revy-tørke kunne Staut Teaterlag invitere til sin etterlengtede revy i helga i Musikkhallen på Statland.

Endelig er tida kommet

Her var 10 ivrige revyartister i full sving med nyskrevet stoff og tre forestillinger og tre fulle hus i Musikkhallen klarte de med glans. I år kan Staut Teaterlag feire sitt 30-årsjubileum og det er noen av aktørene som har vært med fra starten i 1992. Gledelig nå i helga var å se at det er flere yngre og veldig flinke, både skuespillere og sangere, som inntar scenen. Staut vil bestå i mange år framover og de vil få folk til å flire og tørke tårer av mange ville påfunn og knallgode tekster.

Etter to års koronapause kunne Staut skrive på sin FB-side:
– Endelig er tida kommet! Tida når vi kryper ut av korona-dvalen og inntar scenen igjen.

Banke på døra mi

Tittelen på årets revy var «På gult nivå» og det er jo utsagn man har hørt jevnt i løpet av de to årene koronaen herja. Men revygjengen var nå heller på grønt nivå, for her var det full fart med 14 innslag i gode og samstemte nummer fra scenen og musikerne. Lett blanding med både alvor og skjemt, «berre å ta av sæ hatten for dere alle»!

Allerede med åpningsnummeret satte aktørene standarden på forestillingen. Mange fornøyelige nummer fulgte; som klage på brøyterne, et møte med ordførerne i Flatanger og Namsos, hjemmekontor med videomøter og kontakt via sosiale medier. Dårlig veg og telefonforbindelse over Statlandfjellet og åpning av butikk og med ny butikkeier var selvsagt med. Ei flott vise, «Ei åpen dør», som handlet om koronatida, med ensomhet og at det er vanskelig å komme seg ut etterpå, «men du kan komme og banke på døra mi».

Romantikk og livet inn på tunet på Utvorda gård var ei flott og artig vise som ble framført på en fornøyelig måte. Mange ungdommer har flyttet heim til Statland og de hadde fått sin egen sang «Heim», – kanskje blir vi fleir!
Det ble stående applaus og publikum gikk ut med et stort smil og i munter prat etter forestillingen.

– Dette ble ei bra helg. Herr e det flinke aktører og musikere og det ble tre fulle hus, smilte Svein Hågensen etter søndagens forestilling.

Stor ros til musikerne Yngve Henriksen, Mads Fallet, Jens Martin Olsen og Henrik Strøm. Lydmester var Asle Leknes og lysmestere var Espen Aglen og Olav Andreas Monsen. Sufflør: Vår Skjengen-Hågensen. Kulissemaker og scenearbeidere: Svein Hågensen, Roger Bendiksen og Odin Skjengen-Hågensen.

STAUT Teaterlag skapte mye latter og stor stemning i helga med sin revy «På gult nivå», fra venstre Jonas Finanger, Tone W. Bendiksen, Morten Olav Hågensen, Håkon Haga Kaldahl, Nina Bendiksen, Christian Hals, Ida Christine Myren, Emma Karoline Kaldahl, Inge Petter Finnanger og Ingveig Gevik.

 

Full fart i åpningsnummeret, fra venstre Jonas Finanger, Emma Karoline Kaldahl, Nina Bendiksen, Håkon Haga Kaldahl og Ingveig Gevik.

 

«Brøytklaga», brøytegjengen gjør så godt de kan, men noen må alltid klage, enten er det dårlig brøyta eller mye sørpe, her er Emma Karoline og klager på at det er strødd når hun skal ut med sparken, bak plogen Morten Hågensen og Christian Hals, de gleder seg til shortsvær!!

 

«Ordførerkontoret»; – sei mæ, e det herre ho ordfører Arnhild!? Fra venstre Morten Olav Hågensen, Håkon Haga Kaldahl, Inge Petter Finnanger og Ingveig Gevik.

 

«Ordførerkontoret» – å kolles gikk så dein her avstemminga da??

 

FIT!
«Hjemmekontor».

 

«Statlandfjellet», dårlig veg og elendig mobildekning!

 

«Matkroken», Ny butikk med ny eier og da ble det ei lang liste med mange gjøremål før åpninga! Fra venstre Jonas Finanger, Håkon Haga Kaldahl, Inge Petter Finnanger og Tone W. Bendiksen.

 

«Ei åpen dør», en nydelig sang, fra venstre Ingveig Gevik, Håkon Haga Kaldahl, Jonas Finanger og Ida Christine Myren.

 

«Barnekoret», ikke enkelt å øve overstemme på «Alle fugler», fra venstre Jonas Finanger, Morten Olav Hågensen, Ida Christine Myren, Nina Bendiksen, Ingveig Gevik og dirigent Håkon Haga Kaldahl.

 

«Tunet», romantikk på tunet på Utvorda gård, med Ida Christine Myren og Jonas Finanger.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse