Førjulskonsert med Stiv Kuling og Nullskattesnylterne på Namsos Samfunnshus

Til venstre Jens Martin Olsen (Stiv Kuling) og Torkil Torsvik (Nullskattesnylterne) Foto: Jonas Dahl

NAMSOS

                       Leserinnlegg: Asmund Prytz

Lørdag 22. desember er det duket for førjulskonsert med to av Trøndelags aller raffeste rockeband, Stiv Kuling og Nullskattesnylterne.
Bandene spilte også sammen i 2017 og det ble en knallsuksess som namdalingene virkelig satte pris på. Et fullsatt Namsos samfunnshus rocka så julepynten rista i veggene.

Nå er bandene klare for å gjenta suksessen fra 2017. Vokalist Torkil Torsvik er storfornøyd med at Namsos samfunnshus igjen skal brukes til en helaftens rockeaften. «Namsos har flere andre scener, men det er noe helt eget med den 60-tallsfølelsen man får i det nærmest intakte funkislokalet. Det bare oser busserull og elektriske gitarer av hele stedet. Jeg gleder meg som en unge på julaften», sier nullskattevokalist Torsvik.

Også Jens Martin Olsen, vokalist i Stiv Kuling er storfornøyd med at det blir førjulskonsert med Stiv Kuling og Nullskattesnylterne også i 2018.

«Vi er gode kompiser og det blir et eneste stort førjulskalas hele greia. Det er en fryd å stå på scenen i samfunnshuset – og vi satser på fullt hus og stormende jubel i år igjen. Det blir vennefest og dress og baris i skjønn forening» -avslutter en humrende Stiv Kuling vokalist Olsen.

Det blir satt opp buss fra Sjøåsen.

Mer info:
Jens Martin Olsen, Stiv Kuling 976 16 659
Torkil Torsvik, Nullskattesnylterne 92645414
Asmund Prytz 97184013

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse