G11 med hjemmekamp mot Inderøy, endte 7-3

FLINKE GUTTER: Guttelaget G11 f.v. bak Sebastian Helbostad, Jonas Nilsen, Julian Sæther, Patrick Aasegg, Even Skevik Kolstad, Morten Sundvik Gystad, Kahlid Shahood, og trener Geir Ingvaldsen. Foran f.v. Erlend Roel, Elias Nilsen, Henrik Saugestad, Magnus Mathisen og fremst Trygve Bratli. (Sveinung Alfsen var ikke med denne kampen).

NAMDALSEID

Det er vel ingen idrett som fenger så mange som fotballen, og på Namdalseid er det mer enn 100 barn/ungdom som er aktive. Torsdag kveld var det kamp for G11 på Namdalseid stadion, motstander var Inderøy.

– Serien starter først ved fylte 13 år, men de har jo formening om hvordan de ligger an poengmessig likevel. Vi har mange fotballag i Namdalseid idrettslag, mange aldersbestemte lag for barn/ungdom, et damelag og et herrelag som ligger helt i øverste sjiktet i 5. divisjon, sier oppmann for G11 Kirsti Petersen.

Velfortjent

Torsdag kveld var det Inderøy som måtte spille bortekamp mot Namdalseid G11. Forrige gang de møtte Inderøy endte det med seier 8-6 til Namdalseid.
Spente gutter gikk til kamp, hilste på gjestene og dommer Ulrik Saugestad blåste i gang kampen. Det gikk bare 3.27. minutter før Elias Nilsen satte inn 1-0. Elias scoret tre mål og Julian Sæther ett så det sto 4-2 etter første omgang.
Andre omgang startet med litt fram og tilbake på banen, det var to ganske så jevngode lag som kjempet, men Namdalseid dro det hele i land. Julian scoret ett mål til og Jonas Nilsen med sine to mål sørget for at sluttresultatet ble 7-3.
– Dette var kjempeartig, guttene er flinke til samspill og de er veldig lærevillig. Fotball tar mye tid, men det er kjempeartig, sier trener Geir Ingvaldsen.
Foreldre stilte opp med kaffe og kaker og de lot høre fra seg, alle heiet de kveldens fotballhelter i G11-laget fram til velfortjent seier.

Møt opp

Kamper har alle lagene både titt og ofte, og alle høstens hjemmekamper finner man i septembernummeret av Melkrampa. Neste hjemmekamp på Namdalseid kunstgressbane er tirsdag 5.september, da er det J11 som inviterer Egge2 til kamp klokka 18.30. Da er det bare å møte opp og heie fram sine håpefulle, det er god plass på Namdalseid idrettspark.

MÅL: Elias Nilsen ordnet første målet etter 3.27 minutter.

HARDE FIGHTER: Det var mange harde fighter underveis, tøffe gutter på begge lag.

MANGE REDNINGER: Keeper Trygve Bratli reddet mange harde skudd fra motstanderen.

KAMP: Morten S. Gystad i hard kamp om ballen.

MOTSTAND: Begge lagene ga hverandre hard motstand.

HEIAGJENG: Engasjerte foreldre og besteforeldre.

FRISPARK: og mål til gjestene.

STERKEST: Jonas vant denne ballen.

MÅLSCORERE: T.v. Elias Nilsen (3), Julian Sæther (2) og Jonas Nilsen (2).