«Karakaffe»; en sammenkomst der historier fortelles, latteren sitter løst og trivselen er stor

Muntre historier og trivelig sammenkomst, på «Karakaffe» på Dagsenteret er alle karer velkommen.

NAMDALSEID

Mandag var det karakaffe på Dagsenteret og 14 karer var samlet til en trivelig og lattermild sammenkomst. Et stort fat med nystekte vafler og kaffe sto klart, det var bare å sette i gang praten.

Og praten sittert løst. Vi er jo i starten på elgjakta, så både nye og gamle jakthistorier ble lattermildt fortalt. Og historier lot ikke vente på seg, som historien om hunden som spiste opp elgsteika som hang til mørning skapte latter. Ikke minst historien om elgjegerne som fikk servert indrefiletmiddag av egenskutt elg uten å vite hvor kjøttet kom fra. Der hadde det nok skjedd forskjellig underveis tidligere da!
Ikke mye alvor blant denne karagjengen nei.

Et par muntre historier fra gruva i Malm, båtliv og ikke minst Fv17 ble nevnt. Det ligger nok i kortene at ikke alle var helt enig om hverken det ene eller andre trasévalget, og ikke minst bompenger.
– Har nesten ikke tenkt på Fv17 i senere tid, men nå er de godt i gang med anlegget og det blir sikkert bra når vegen blir ferdig, ble det sagt.

Her er det fritt fram med temaer, praten blir til underveis, alle har noe å bidra med.

Svein Brørs er gjennom besøkstjenesten ansvarlig for «Karakaffe», og han har et mål.
– Jeg håper en gang å samle 20 karer på Dagsenteret til trivelig lag, og i kveld er det rekord, 14 er bra. Det er plass for flere og alle er velkommen hit mandag 6.november. Vi er på Dagsenteret klokken 16.00-17.30. sier Svein.
«Karakaffe» er første mandag i måneden.

LATTEREN: satt løst i blant, det var nesten ikke mulig å drikke kaffe.

 

JAKTHISTORIER: Albin Aunbakk, i midten, er god til å fortelle om elgjakt, Tore Petersen, Karle Aune og alle fikk en god latter.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse