Publikum støtter opp om Dagsenteret sin julemesse; finnes engler på jorda også

T.v. Åse Skage og Mariann Gladsø hadde både handlet og vunnet på årets julemesse på Dagsenteret

NAMDALSEID

Helt siden nyttår har ivrige damer og herre snekret, sydd, strikket, klippet og limt for å få til julemesse på Dagsenteret. Lørdag ble en suksess.
– En stor takk til alle dere som støtter oss og møter opp for å hjelpe til. Det er ikke bare i himmelen det er engler, de finnes her blant oss også, sier leder Grete Helbostad.

Handelen startet og både trearbeid og handarbeid skiftet eiere. Det var et fantastisk salg av store mengder handarbeid.
– Det ble en utrolig bra dag. For å unngå trengsel brukte vi i år flere rom til utstillingen, det funket kjempebra. Folk er veldig flinke til å støtte opp om Dagsenteret, det er bare fler og fler som kommer på våre arrangementer. Dagsenteret er åpent for alle, smiler en fornøyd Grete.

Her var det også rom for kaffe, kaker og to sorter grøt og for ikke å glemme et imponerende loddsalg.
– Det var faktisk folk fra Stjørdal som var innom her og de var imponert over denne plassen og hvor mye aktivitet vi har her hele tiden, sier Grete.

Grete får liksom ikke takket alle nok, men hun retter en stor takk til alle gode hjelpere og alle som støtter opp om Dagsenteret sine arrangementer.
– Dere er bare helt fantastiske!

– Her var det som vanlig mye å velge mellom, t.v. Annja Svensli, Iren Tinglum, Grete Ekker, Lina og Liv Sæther.

 

Det var ikke bare julebroderier å se på, men mye annet fint håndarbeid også, Turid Roel, bakerst og Greta Fuglemo måtte se på sortimentet.

 

Farmor Liv Sæther overrasket Lina med den store skognissen, sammen med Grete Ekker.

 

Bodil Staven frister Kari Anita Dahl Nilsen med nylaget julebakst.

 

– Litt tidlig med juletreet, men det gjorde seg på julemessa, trivelig dette, var leder Grete Helbostad og gjest Odd Modell enige om.

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER