«Tommeltotta» opp med songlaget

Syng og Dans med «Tommeltotta» opp for Namdalseid songlag

NAMDALSEID

Namdalseid songlag er i festmodus og deres vårarrangement «Syng og Dans» er like om hjørnet. Dette arrangementet har de hatt i mange år og er godt kjent for et stort publikum. I år har de glade sangerne på Eide plukket fram kjente og kjære nordnorske sanger og melodier til sin opptreden 14. april i Namdalseid samfunnshus.
– Nordnorske sanger er på programmet i år og for å nevne noe så blir sanger av Halvdan Sivertsen, Ketil Stokkan, Ola Bremnes og mange flere å høre. Arrangementet har vi kalt for «Tommeltotta», og det er mye romantikk i musikken, forteller medlemmene i «sysammenkomiteen».

Et eget husband er i emning med musikere fra nærområdet.
– Solister har vi fra egne rekker og vi ser ikke bort fra at det også kan dukke opp noe artigheter fra scenen, ler de hemmelighetsfullt.

Som vanlig blir det to konserter der den første er en familieforestilling klokka 15. Her serveres kaffe og noe å bite i både før og etter konserten. Festforestillingen starter klokka 19.30.
-Vi gjentar suksessen fra i fjor med matservering etter opptreden, skjenkebevilling har vi og Gudmund Thorsen ordner med dansemusikken, sier Inger Dahlum Høgden.
Billetter til festforestillingen blir å få kjøpt på Sentrum Auto fra 1.april.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse