Ny rektor på Namdalseid skole

Arne Magnar Bratberg er ansatt som ny rektor ved Namdalseid skole

NAMDALSEID SKOLE

Arne Magnar Bratberg (60) fra Namdalseid er ansatt som ny rektor på Namdalseid skole. Han starter i sin nye jobb 1.august og han kommer fra stillingen som rektor på Bangsund skole. Arne Magnar føler han har blitt tatt godt imot både i bygda og på skolen.

– Jeg har fått mange helsinger fra bygdefolk og en stor blomsterbukett fra skolen, enda jeg ikke har startet i jobben enda, smiler den nytilsatte rektoren.

Arne Magnar har i flere år vært lokalpolitiker og han var aktiv under planleggingen av den nye skolen på Namdalseid.

– Jeg var politiker under planleggingen av ny skole og det var artig å være med og bestemme at den skulle bygges. Grunnen til at jeg søkte på rektorjobben her er jo at det er jo heimbygda mi, en flott ny skole og veldig nært til jobben, sier rektor Arne Magnar.

Gleder meg
Arne Magnar Bratberg startet som faglærer på Steinkjer i 1989 og tok etter hvert pedagogikk og lederutdanning og ble avdelingsleder på Steinkjer videregående skole i 2007.

– Høsten 2016 startet jeg i jobb som rektor på Bangsund skole, dette for å få forandringer og utfordringer med opplæring av barn og unge. Man ser at det er muligheter for alle uansett ståsted og det har vært ei viktig erfaring å ha med seg. Nå gleder jeg meg kjempemye til å starte her på Namdalseid med nye kolleger og elever. Vi har et fantastisk anlegg her både med skole og idrettsanlegget like ved, sier Arne Magnar Bratberg

Torsdag møtte den nye rektoren avtroppende rektor Trine Risan og undervisningsinspektør Gunnhild Kaldahl som sola seg ved inngangen.

– Her på skolen er det gode og arbeidsomme kolleger og flinke elever, dette blir bra, smiler Gunnhild og hun og Trine ønsket Arne Magnar velkommen til skolen.

– Det blir vel å ta det litt rolig i starten, her blir det mye nytt å sette seg inn i. Glede meg veldig, smiler den nye rektoren og setter seg i «rektorstolen».

Avtroppende rektor Trine Risan, t.h., og undervisningsinspektør Gunnhild Kaldahl ønsket Arne Magnar Bratberg velkommen til skolen.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse