På juleturne med nyskrevet julemusikk i sekken

 

NAMDALSEID

«Heim – et annet sted på jord» er tittelen på juleturneen til Thomas Brøndbo. Det er første gangen han legger ut på kirketurne med julemusikk.

– Jeg liker å synge i kirka, men en juleturne har jeg aldri gjort tidligere. Det blir en julekonsert med de aller fineste julesangene og tre nye helt nye julesanger, sier Thomas.

De tre nye sangene er skrevet av Trond Gunnar Skillingstad og er nylig innspilt i studio og er med i sekken på Thomas sin første juleturne. De vil bli sluppet like før juleturneen tar til 25.november i Skage kirke.

Rød tråd
– Konserten «Heim – et annet sted på jord» handler om at alle har vi behov for en heim, et trygt og godt sted å komme til. Selv er jeg heimkjær og «heim» blir en rød tråd i konserten. Det er mange meninger om høytidens tradisjoner og det er ikke enkelt å plukke ut sanger til en julekonsert. Vi håper med vårt program å kunne skape en god stemning i Namdalseid kirke 28. november med å glede mange og kanskje noen ord til ettertanke, sier artisten.

Jula er høytida som handler om å ha det fint og godt sammen i heimen, men man vet det er noen som ikke har det så bra.
– Vi skal ikke glemme disse, men ha de med oss i tankene, sier Thomas.

Fineste sangene
Ved flere anledninger har Thomas Brøndbo holdt konserter i Namdalseid kirke, men da har han vært alene. Nå stiller han med orkester bestående av; Terje Tranaas på keyboard, Eirik Øien på bass, Stig Hollup på gitarer og Eirik Engan på trommer.

Thomas lover en variert konsert med mange fine og kjente julesanger og selvsagt noen klassiske.
– Konserten blir med de fineste julesangene, gleder meg veldig og håper det kommer mye folk i kirka. Her blir det også sanger av blant andre Trygve Hoff og Alf Prøysen. Dette blir spennende og kanskje kan juleturneen bli en tradisjon, sier en spent Thomas Brøndbo.

Julekonserter blir det i Skage kirke 25.november, i Gravvik kirke 26., i Grong kirke 27., i Namdalseid kirke 28. og avsluttes i Stjørdal kirke Kimen 4.desember. Konsertstart klokka 19.30.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse