Promoteringsvideoen for Statland gir god respons

Rina Skjæran fra MNS Utvikling er prosjektleder for «Ny driv på Statland»

Fredag for en uke siden ble promoteringsvideoen for Statland publisert for publikum. Dette er et tiltak for å vitalisere sentrum på Statland og finne nye eiere av Nerbutikken og Fossekailn. Vi fulgte med på forberedelsene da det var filming på Statland 1. juni. Mange tok turen for å skape liv i lokalmiljøet, og noen har kanskje sett seg selv på video!

-Vi er svært godt fornøyde med kampanjeresultatene etter første uke, forteller Rina Skjæran som er prosjektleder for «Ny driv på Statland».

Hun forklarer at målgruppen til denne kampanjen er foreldre mellom 30-55 år, og den retter seg mot interesser som friluftsliv, mat og opplevelser. Siden filmen er på engelsk skjønner vi at den henvender seg til et internasjonalt publikum. Norge, Sverige, Tyskland og Nederland utgjør en målgruppe på 7,5 millioner mennesker.

Den første uken filmen har ligget ute er det 45 000 som har blitt eksponert for den. Det vil si at de har hatt mulighet til å se den i Facebook-feeden sin. Av disse er det 15 000 som har sett den.

På hjemmesiden statland.info er det også godt med besøk. Ca 500 personer er daglig innom.

–Allerede første dag av kampanjen ble jeg kontaktet av en som var nysgjerrig på Fossekailn, forteller Rina. – Og filmen deles, likes og kommenteres på flere ulike språk.

Videre forteller Rina at Facebook gir poeng til kampanjer basert på hvor godt målpublikummet responderer på annonsene. -Denne kampanjen scorer faktisk 10/10!

Vi sier som prosjektet «Ny driv på Statland»: Welcome to Statland – welcome home!

Se promoteringsvideoen her:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RTSNVC9sk2k[/embedyt]

 

Trykk her for å gå til hjemmesiden statland.info.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse