Rosa traktor ga gave til Kreftforeningen

Ny rosa Valmet på Ner-Brørs, Marit og Johnny Kolstad investerte 1.million i ny traktor, det ga 10.000 kroner til Kreftforeningen.

 

NAMDALSEID/VERDAL

Det startet med en spøk om å vise litt feminitet i landbruket. Spøken ble til alvor, Marit Kolstad fikk mandag sin rosa traktor, og Kreftforeningen en gave på 10.000 kroner fra Akershus traktor avdeling Verdal.

En rosa Valtra med 185 hestekrefter under panseret rullet mandag ut fra Akershus traktor på Verdal. Marit og Johnny på Ner-Brørs hadde gjort spøk til alvor; de investerte en million kroner i en rosa traktor. Når traktoren først ble rosa, fikk de også gjort noe mer ut av handelen.

– Når vi var så heldige å få kjøpe en rosa traktor utfordret vi Akershus traktor med selger Frode Moe til å gi 10.000 kroner til Kreftforeningen. Dette ordnet seg, noe vi er veldig glade for, sier Marit Kolstad.

– Initiativet til å gi en gave til Kreftforeningen kom fra Marit, og vi er glade for å kunne være med og bidra. Vi behandlet dette på et mandagsmøte i forretningen, og det tok knappe to minutter før et enstemmig vedtak om 10.000 kroner var i orden. Denne er sikkert Trøndelags kuleste traktor, smiler selger Frode Moe.

Dette er en fin sak for å markere landbruket på, og det henvises også til rosa og blå plastikk for rundballer.
– Dette er jo helt utrolig. Rosa sløyfeaksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Kreftforeningen får jo også en god støtte fra landbruket gjennom rosa og blå rundballeplastikk. Landbruket er viktig for oss alle i forhold til det å skaffe sunn og trygg mat til folket, sier Petter Spolén fra Kreftforeningen.

 

STOR GAVE: Marit og Johnny Kolstad sitt traktorkjøp førte til stor gave til Kreftforeningen, her overrekkes sjekken på 10.000 kroner til Kreftforeningens Petter Spolèn av selger Frode Moe (kvit skjorte) på Akershus traktor avdeling Verdal.

 

INGEN TVIL: om hvem sin traktor, Marit kjørte traktoren hjem.

 

KAKE: Handler man ny traktor så må det til bløtkake, selger Frode Moe inviterte Johnny og Marit til kakefest.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse