Sentrum Auto har vært i familien i tre generasjoner; 1. juli overtok ny eier

Familien Kolstad overlater nå, etter nesten 72 år, drifta av Shell på Namdalseid til nye drivere. Fra venstre Torbjørn Kolstad, Eirin Almlid, ny eier Frode Skjevik, daglig leder Adam Hunt, Geir Ove og Marthe Kolstad

NAMDALSEID

Shellstasjonen på Namdalseid har vært i familien Kolstad sin eie siden 19. desember 1949. Tre generasjoner har drevet den populære stasjonen, men etter nesten 72 års familiedrift er nå ny eier på plass.

– Etter noen runder kom vi i mål og jeg overtok Sentrum Auto 1. juli i år. Stasjonen heter nå Shell Namdalseid AS. Dette blir bra, vi tar ett steg om gangen og vi ønsker nye og gamle kunder velkommen, sier den nye eier Frode Skjevik. Han driver daglig med eiendom og eiendomsutvikling og skal ikke drifte stasjonen

Greit og vemodig
Torbjørn Kolstad (81) har jobbet hele sitt liv på Sentrum Auto og gjennom stasjonens 72 år har det alltid vært Shell. Nå er både han, Marthe og Geir Ove glade for ny eiger.

– Klart det er vemodig å gi slipp på familiens arbeidsplass, men er samtidig glad for å slippe ansvar med stedet. Jeg går nok ikke «igjen» her, men vil bruke stasjonen og selvsagt stikke innom noen turer. Har jo fylt drivstoff fra pumpene her fra jeg var guttunge. Når situasjonen ble slik så er vi alle glade for at ny eier og daglig leder er på plass og at de har planer for ny drift på stasjonen. Vi er selvsagt også glade for at det fortsatt er Shell her, sier Torbjørn.

– Rart å slippe taket her på Sentrum Auto, men samtidig greit å være fri for ansvaret og alt med drifta, sier Geir Ove.

Ser framover
Eier Frode Skjevik er fra Steinkjer, men har bodd på Østlandet i mange år. Han har planer klare for drift av Shell Namdalseid AS.

– Det viktigste for tidligere eiere er at stasjonen drives videre. Vi tar ett steg om gangen og håper at folket vil fortsette å bruke stasjonen. Dette er et kjent og kjært landemerke for Namdalseid og omegn og ikke minst for trafikanter/turister langs Fv17. Koronaen har gitt oss noe nedgang i omsetning så nå ser vi framover og vi ønsker alle velkommen til å bruke oss, sier Frode Skjevik.

Leie ut
På stasjonen er det en flott smørehall der det før ble drevet med både oljeskift og servicearbeid. Denne er nå til leie dersom noen skulle være interessert.

– Det blir ikke noe aktivitet i smørehallen fra vår side. Her finnes dekkhotell i tillegg til at det er mulig å drive med dekkomlegging og bilservice i hallen. Er det noen interesse for dette så ta for all del kontakt, sier Frode.

Ny daglig leder
Den nye daglige lederen kommer fra Liverpool og er utdannet innen forsvaret. Han heter Adam Hunt, har familie og de bor i Sjøåsen. Der trives han godt og han er fast bestemt på å lære seg norsk fort og han ser fram til jobben på Shell Namdalseid.
Når det gjelder matsalg så er det slutt med catering, men «vanlig» stasjonsmat blir å få kjøpt som tidligere. – reindyrka Shellmat og den beste pizza og hamburger på mils omkrets.

Lykke til
Etter en trivelig prat med tidligere og ny eier var det dags for å levere over nødvendige nøkler.

– Vi takker for oss og ønsker dere veldig mye lykke til med drifta framover, sier Torbjørn, Geir Ove og Marthe Kolstad og overrekker stasjonens nøkler til daglig leder Adam Hunt.

Marthe Kolstad overleverer stasjonens nøkler til daglig leder Adam Hunt. – Lykke til!

 

Disse driver Shell Namdalseid AS, butikkmedarbeider Eirin Almlid, ny eier Frode Skjevik, og daglig leder Adam Hunt.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse