Skaugumbegonia og gulrøtter i hagen

Fjord til fjord - lokalavisa for Namdalseid og Statland

HAGEN MIN: Jorunn og Arne Hansen inviterte til hagevandring, her foran «hagebrønnen» og Skaugumbegonia i trillebåra.

Rundt 30 hageinteresserte møtte opp da Namdalseid Hagelag onsdag kveld hadde sin årlige «Hagevandring» blant Skaugumbegonia, skogskjegg og en stor «hagebrønn».

I år var det hagen til Jorunn og Arne Hansen på Vangsmoen som ble beskuet av mange hageinteresserte fra Tøtdal til Korsen da Hagelaget hadde sin årlige hagevandring. Jorunn og Arne har gjennom 30 år opparbeidet en allsidig hage der de har mange busker, rosentre, mye blomster, skogskjegg og en liten kjøkkenhage.

– Hagearbeid er en fin hobby og det er herlig å se at det vokser og gror, det gir oss mye energi. Vi har fire Skaugumbegonia, flere sorter blomster, stauder, noen statuer, en flott «brønn» som Arne har laget. I ene hjørnet har vi en kjøkkenhage med litt poteter, gulrøtter, salat og tomater i drivhuset, sier Jorunn.

Etter en spennende runde i hagen, ble det servert kaffe i en del av hagen med mye fine blomster både på marken og i flere oppheng. Nystekte sveler (av Line) nydelig kringle og smak av grønt fra kjøkkenhagen.

– Dette ble en flott hagevandring i en spennende hage, og for et oppmøte! Dette er med å motivere oss til å jobbe med hagelaget, vi blir så glade når det er slik, smiler leder i Namdalseid Hagelag Solveig Heggdal.

 

 

FLOTT BED: Midt i hagen var et oppmuret og innholdsrikt blomsterbed, f.v. Solfrid Derås, Idar Andrè Gladsø, Ingrid Derås, Astrid Fossum og hageeier Jorunn Hansen.

 

 

TOMATER: – De som var ferdige serveres i kveld, sier Jorunn.

 

SERVERING: Leder Solveig Heggdal serverer kaffe til Randi Skogheim og Sollaug Kolstad.

 

KAFFETID: En flott hage å holde kaffeslabberas i.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse