Finn lørdagsstemningen på Kafé Lensmannsgården med konsert

Lørdag 27. oktober inviterer Kafé Lensmannsgården til konsert med damekoret Variabel.

Ane Alti forteller at bakgrunnen for at konserten har kommet istand er litt artig. Damekoret er fra Kolvereid, og i forbindelse med en konsert de hadde der viste medlemmene i koret også frem klær av Ane.

Damene i Variabel bestemte seg for å ta turen til Namdalseid og Lensmannsgården, så nå på lørdag er de på utflukt og skal spise og kose seg. Og på samme tur slår de altså til med en konsert!

Kafé Lensmannsgården informerer om at de har viltgryte på menyen denne helgen, og det er også mulig med bare kaffe og kake for de som ønsker det.

Kaféen er åpen som vanlig kl 12.00-16.00. Denne lørdagen blir det utvidet åpningstid når konserten med damekoret Variabel starter kl 16.00. Inngang kr 100,- for konserten.

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER