Mange skiløpere i snøfokkskirenn

Snøvær hindret ikke disse sprekingene i å delta i torsdagens karusellrenn, fra venstre Runa Gystad, Vanja Modell Solum, Petter Skatland Mork, Malin Kaldal og Elea Sotberg-Hanssen

NAMDALSEID

Endelig snø i massevis så sesongens første karusellrenn kunne avvikles torsdag kveld. Restene av stormen «Frank» skapte skikkelig vinterstemning på Idrettsparken ved Namdalseid skole, men til tross for mye snø og vindkast var det imponerende oppmøte.

– Selv om det er snøfokk stiller barn og voksne opp og 37 ivrige skiløpere deltar. Det er barn og ungdom fra barnehagealder til 10.klasse. Dette er kjempebra når man ser på været, sies det i sekretariatet.

Og barna gledet seg til skirenn og hvem som er best i sporet, vel det er slett ikke så nøye for her er det å delta viktig.

– Hvem er best i løypa?

– Det e æ, var det to av de yngste som ropte.

Det var bare å le og ønske de god tur i snøfokket.

I disse koronatider var det klassevis fellesstart og barn fra barnehagen fikk æren av å starte torsdagens karusellrenn. Det var ingen tidtaking eller notering av antall runder, men det ble oppfordret til å konkurrere med seg selv. Det var noe de ivrige skiløperne gjorde, og de føk forbi flere runder både i den korte og lange løypa.

Er det første turen på ski i år?

– Nei da, vi er ute på ski på skolen så ofte det passer. Endelig ble det snø og flotte løyper, skikkelig artig, var andreklassingene enige om.

– Det var jammen på tide at snøen kom og artig for barna å kunne møtes til aktivitet utenom skoletida, kunne man høre blant de mange foreldre og besteforeldre som hadde møtt opp.

Alle som deltok i karusellrennet fikk sine premier ved påmelding. På grunn av smittevernhensyn ble det ikke servering av vafler og saft i klubbhuset etter målgang.

Godt oppmøte til sesongens første karusellrenn på Idrettsparken ved Namdalseid skole.

 

Ola Toldnes Kaldahl var fornøyd med kveldens skirenn.

 

Ludvik i mål sammen med pappa Arnt Erik Staven-Damås.

 

STEMNINGSBILDER FRA TORSDAGENS KARUSELLRENN:

(Alle foto: Svein Tore)

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse