Student fra Namdalseid har fått tilbud om å spille med verdensstjerne

- Dette blir ei skikkelig flott opplevelse, tenk å få spille med Nils Lofgren, i London, sier Julie Sæther Laupstad (2 bilder er satt sammen, bilder sendt fra Julie)

NAMDALSEID/LONDON

Hun kommer fra Namdalseid, hun studerer musikk i London og er halvveis i sine studier. Hun kjenner gitarist/musiker Nils Lofgren. Hun har fått et unikt tilbud om å spille sammen med verdensstjernen i London.

Inspirasjon og tips

Julie Sæther Laupstad er elev ved London Centre of Contemporary Music, en musikkhøyskole midt i London, og hun er nå halvveis i sine studier. Julie vet at musikeryrket er vanskelig og at det er en risk å satse på, men lidenskapen for musikk har hun alltid hatt. Sin første gitar fikk hun som seksåring og startet tidlig i kulturskolen på Namdalseid.

Høsten 2015 var hun i Edinburg på konsert med Nils Lofgren, og der fikk hun en prat med artisten.
– Takket være inspirasjon og tips jeg fikk av Nils Lofgren etter den konserten, skal jeg nå satse på en musikkarriere, strålte Julie før hun reiste til London høsten 2016.
Nils Lofgren er soloartist, men han spiller også i E Street Band sammen med Bruce Springsteen. Nils er hennes favorittgitarist og hun møtte han også da han var i Granåsen 2016.

Overrasket

Julie er også en god venn av Amy Lofgren, kona til Nils, og de har hatt en del kontakt på Twitter siste tiden. Morgenen fredag 12. januar fikk Julie seg litt av et «sjokk». En Twitter fra Amy hadde tikket inn: – Nils Lofgren skal holde konsert på Barbican Center 28. mai i London. – Flott, vi treffes der, svarte Julie.
Dette var bare starten på Twittermeldingene:
– Neste melding som kom inn var fra Nils og han sa at de begge gledet seg til å treffe meg igjen. Men det var en setning som jeg ikke skjønte med det samme, måtte lese den både fem og sju ganger før jeg forsto den; – hva sier du til å spille sammen med meg på en sang eller to i London? Jeg trodde det var en spøk, men nei da, det var alvor og jeg ble helt skjelven. Han fortsatte med at jeg også kan bruke hans gitar, hva skal man si. Føler meg så utrolig heldig at jeg får en sånn mulighet. Utrolig takknemlig for all støtten jeg har fått av både Nils og Amy! De er to flotte mennesker som jeg setter stor pris på og som jeg har som forbilder. Dette blir skikkelig spennende, sier Julie på telefon fra London.

For oss som ikke kommer oss til London lovte Julie at det skulle bli et opptak å se på youtube. Billettsalget starter nå på fredag 26.januar for de som er interessert og kan ta turen.
Følg med Julie Sæther Laupstad i London; musikk, bilder og mye annet på hennes nettside: julielaupstad.com

 

 

Julie liker å spille, her fra en pubkonsert, (Foto: Privat)

 

Nils Lofgren spiller her sammen med Bruce Springsteen, 28.mai spiller han sammen med Julie.

 

Julie Sæther Laupstad stiller gjerne opp på lokale arrangementer når hun er hjemme på Namdalseid, her på tur til kirkekonsert.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse