Sterk innsats av flinke jenter fra Namdalseid i årets Storsjøcup, noen spilte også på andre lag

Namdalseid stilte i år med 1 lag, Jenter 12, som kom uten tap i serien på de siste 2 årene. Namdalseid J12 består av Julia Nilsen, Ariel Bratberg, Alva Kaldahl, Ane Gystad, Runa Gystad, Aurora Nordtvedt, Jasmine Olsen, Renée Sæther, Erica Sæther, Elvira Sverkmo og Oda Seierstad (Navn ikke i rekkefølge)

ØSTERSUND/NAMDALSEID

                                           Innlegg fra Marit Kolstad

Storsjøcup arrangeres hvert år i uke 27. Om lag 500 lag var representert i årets storsjøcup og stemningen var god fra dag en.

Namdalseid stillte i år med 1 lag, Jenter 12, som kom uten tap i serien på de siste 2 årene.
Namdalseid J12 består av Julia Nilsen, Ariel Bratberg, Alva Kaldahl, Ane Gystad, Runa Gystad, Aurora Nordtvedt, Jasmine Olsen, Renée Sæther, Erica Sæther, Elvira Sverkmo og Oda Seierstad

Trenere er Ken Morten Brørs og Erlend Gystad, lagleder Bodil Nordtvedt.

Disse møtte for første gang på Storsjøcup i år, full av energi og entusiasme både blant spillere og foreldre. Alle hadde med seg familie og var innlosjert på Parkskolan i campingvogner og telt, totalt 41 eidbygg inkludert spillerne. Jentene lå på klasserom på Wargentinskolan og det var full fart fra morgen til kveld med kamper, aktiviteter, bading og shopping. Familiene og spillerne hadde også felles middager med langbord på campingen med stor stemning.

Resultater
Namdalseid – Sverre IL 1 4-1
Bergs IK(svensk)– Namdalseid 0-6
Namdalseid – Charlottenlund SK 2 2-0
Skogn IL – Namdalseid 1-1
1/8 finale: Verdal 3 – Namdalseid 0-1
¼ finale: Verdal 1 – Namdalseid 0-3
Semifinale: Islingby IK (svensk) – Namdalseid 3-1

– Vi er ute av cupen, noen gledetårer ble felt. Vi er så stolte av det flotte laget vårt, forteller en rørt lagleder.

Jentene spilte med stor innsats i alle kamper, fair play og samhold. Alle støtter hverandre og heier på hverandre, stor jubel når noen presterer. Ekstra god innsats fra Erica og Runa som vi fikk låne fra J10. Alle spillere hadde god utvikling i løpet av cupuka. Nye vennskap med nye lag, blant annet et jentelag fra Bangkok!

Foreldre og søsken bidro som heiagjeng, og det ble ordnet trommer av vaskebøtter og gaffatape. Namdalseid vant supporterkampen, noen reiste hjem stemmeløs. Flere Eidbygg tok turen innom banene vi spilte på og deltok i heiagjengen.
Både jentene, søken og foreldre gleder seg til neste år, da håper vi flere lag fra Namdalseid vil delta.
Det ble avholdt bronsemedalje seremoni på campingen med tale fra trenerne. Stolte trenere, flotte jenter med enorm laginnsats og et flott samhold gjennom turneringen!

– Vi vil rette en stor takk til ordfører Steinar Lyngstad og Namdalseid kommune for økonomisk støtte, og Pizzabaker’n Namsos for sponsing av pizza til pizzalotteri vi avholdt i forkant slik at jentene slapp å betale noe for cupdeltagelsen, forteller legleder Bodil Berg.

Namdalseid var også representert i flere klubber og lag i årets storsjøcup. Vi har spillere både i Bangsund il, Steinkjer Fk og er representert på flere lag i Egge IL. Det laget som hevdet seg best av disse var Egge IL sitt J16-1 lag der Julie Hallås og Dagrun Ystad Derås spiller. De kom til semifinalen i A-sluttspillet, takket være 1-0 skåringen som Julie Hallås utlignet, der de dessverre måtte se seg slått av et bedre lag.

                                                                   Alle bilder: Bodil Berg Nordtvedt

 

 

Namdalseid har også spiller med i blant annet Egge IL J16-1 som her på fire bilder. Øverst fra Marit Kolstad og tre bilder fra Tone Landsem.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse